Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - snima a stoji?!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

snima a stoji?!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: snima a stoji?!
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:25
evo sada je vec 9 minuta a moloprije je bilo i 15 dok nisam isao na end task pomocu task managera, ali i onda je dalje lampica gorila i nisam mogao izvaditi DVD(jednostavno nije dao)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:29
evo stao je, nakon samo 15 minuta
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:32
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

evo stao je, nakon samo 15 minuta

probaj stavit na 4X ili 8X
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 12:02
E baš to! Nemoj da režeš na 6, PROBAJ STAVI 4X!

I koliko vidim , radiš kopiranje DVD-ja. Jesi li probao da prekopiraš disk na HDD pa da ga onda režeš?

Ažurirao darije
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:30
darije, uvijek tako radim, i na slici je tako
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:37
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I koliko vidim , radiš kopiranje DVD-ja. Jesi li probao da prekopiraš disk na HDD pa da ga onda režeš?

kak si to zaključil da kopira dvd-e? po čemu?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:38
snimao sam .nrg image
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:43

snimao sam .nrg image

a si ga bar onda nasnimil?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:46
ma kaki
nakon 15 minuta kaze failed
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:48

ma kaki
nakon 15 minuta kaze failed

a da staviš new - iso, pa da prebaciš sve kaj trebaš i snimiš?
i usput gdje si skinuo onaj krug za kučište ili si to sam crtal?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:51
ideju sam dobio odm fangrilla za vent
uslikao ga, povecao, izostrio i isprintao sablon na 4 papira(ne stane na jedan)
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:54
a čemu onaj ventilator s bočne strane?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:57
kako mislim "cemu" pa propusnosti zraka
proc mi je clokan i sada je temp njega ok 40-50C a prije je bila 60-70
naravno, imam jedan vent gore, naprijed i iza ali on je "ispusni"
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:59
pa baš sam zato i pital kad sam videl da imaš sa svake strane ventilator, pa onda kupi jači proc da ga ne klokaš tolko 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:00
planiram, prijatelju, planiram
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:23
a kak si sliku uvečal? ja radim u photoshopu i nikak da ju uvečam
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:26
skužil sam
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:27
LOL
Na vrh
icemanSD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemanSD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:22
Probaj da Pionira staviš kao mastera na zasebnoj IDE grani !
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:41
Meni ASUS dere ko vrag zasad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.