Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvd przilica nece da snima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dvd przilica nece da snima

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dvd przilica nece da snima
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 19:53
eto, trebam jos 3 dvda snimiti covjeku za razmjenu a pionner nece da snima
mediji su epro i uopce nece da ih pocne snimati(dakle, ne sjebe DVD) bude na 1% nekih 2 minute i kaze failed, pa je**m mu mater
i to mi se desava sada nakon reinstalacije windowsa
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:10
Ja ti rekoh da mi je taj tvoj Windows sumnjiv!!!!!!

-Koju verziju Nero-a koristiš? Poslednja 7.0.1.4 je odlična!!!!! Skini je i probaj sa njom!!
-Koji Pioneer imaš? Da nije 109?
-Probaj sa Verbatim-ima
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:14
0. uvijek isti windowsi
1. istu koja mi je prije radila 6.3.1.17
2. DVR 110dbk
3. na njih mi snima normalno ali preskupi si mi
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:16
Probaj stavit najmanju brzinu ili ako nece onda snimi najnoviji nero.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
ajd probat cu sa najnovijim nerom
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24
I nemoj zaboravit stavit najmanju brzinu jer tako je meni bilo sa starom pržilicom i samo sam samanjio brzinu i snimio sam najnoviji nero i radilo je odlično
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:27
ma t6ko ce cekati pol sata da snimi jedan DVD

PS: imam "novi" problem LINK
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:28
Meni isto tako nekad bude i neče mi početi normalno pržiti dok nesje**m 3-4 dvd-a i onda ostalih 100 normalno, nekontam zašto?
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:51
ako misliš skidat najnvoviji nero link ti je:www.nero.com,ili ako hoćeš ja ti ga mogu poslat. 
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:51
krenem skidat i skida nekih 25kb/s a kada dodje na 30% skida 7kb/s
PS: ima 100 mb

ajd posalji
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:58
Pošalji mi na pm adresu i poslat cu ti ga
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 22:18
ISPRAVAK - imam 109, sad sam tek skuzio
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:04
Šta, imaš Pioneer 109????
E pa ako je potvrdan odgovor onda žile može automatski da izbriše ovu temu!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:04
sto?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:09
Zato što je Pioneer 109 jedan od najlošijih rezača trenutno. Imaš problem zbog njega, jednim delom, a drugim zbog nešto lošijih diskova. Spas ti je da koristiš Verbatim ili da kupiš novi rezač....
Ali i pored ovoga svakako prvo probaj da instaliraš Nero 7.0.1.2 ili 7.0.1.4 - odlični su!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:54
To je i meni bija slućaj kod reinstalacije win mi nero nebi snima samo sam instalira noviji koji mi je radio s sp2  sve je ok 
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 10:38
Meni bi i takav dobro došao.Izgleda da mi je ciknuo moj pioneer DVR108!A odlično me služio.Danas ću ga frendu odpeljat,pa ćemo vidjet jer problem u njemu,ili sam ja nešto sjebo u kompu...Nadam se da će proradit kad ga spojim ponovno...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 12:11
BenQ mi je zakon!!! Imam i Sony , koji je pravo go***, u odnosu na njega....
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 12:46
nec je zakon
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 23:17
Imam još jedan odličan predlog: LG. Čita sve živo - provereno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.