Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - šTO JE SA STRANICOM DIVX-TITLOVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

šTO JE SA STRANICOM DIVX-TITLOVI

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ciciban74 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciciban74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: šTO JE SA STRANICOM DIVX-TITLOVI
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 11:45
Vidim niko nista ne govori a već par dana otvra vogon.hr internet uslude
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 11:51
niš kaj bi bilo??
Na vrh
ciciban74 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciciban74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 11:59
Sorry nešto mi je mozilla pokupila s neta tako da mi nije otvarao tu stranicu.
Sorry još jednom
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 12:01
Slaba ti je zaštita!!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 12:15

oprosteno ti je za laznu uzbunu

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:06

ama nije lazna uzbuna, ljudi! par puta poslednja 4 dana, ladno te baci na vogon, kad ides na stranicu sa titlovima! U PRAVU JE CICIBAN!!

i to iz IE, a ne iz FireFoxa!

Ažurirao kl0kan
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:16
ja neimao problema
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:24
ehm, blago tebi
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:10
ni ja nikakvih problema, ff koristim
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:15

zar se nikome nije desilo da kad sa foruma prelazi na titlove upadne na vogon?

ili da mu piše par sati STRANICA JE NEDOSTUPNA, VRAĆAMO VAS NA FORUM???

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 18:12
meni se deshavalo iz ff-a ali ochistio sam coockies i cache i sve je sredjeno!!

pozz
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 18:15

kolačići, grrrrr 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 18:33
Bre ljudi, ja nisam imao nikakvih problema nikada. Koristim FF i jedino što sa njim ne mogu da upload-ujem prevode. Sve ostalo radi odlično....
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 23:51
Takodje (na srecu) sve sljaka savrseno !!!
Vladika
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:01

Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Takodje (na srecu) sve sljaka savrseno !!!

neka tako i ostane

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:11
Molim one koji imaju problema da obrisu cookije.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:26
ok
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 08:18

elem meni se u utorak desavalo da me baci na vogon, i to probano iz IE, FF i Opere... Ali vec uvece je sve bilo OK.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
Yupiyaaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yupiyaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 08:39

Pozdrav svima ovdje.

E,pa znate sta,i meni se desava,da nikako ne mogu do tih divx titlova,baci me na pravo stran sa istim dizajnom kao prije,a o titlovima ni duha ni sluha.

To nema veze sa kolacicima,jer sam ih brisala.Pa me zanima sta bi onda bilo?

Trebam titlove,a ne mogu do njih......Pa vidim,da se to ne desava samo meni.....

Molim u pomocccccc

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 15:10
ma nisu krivi kolacici, ne. prosto pise, stranica sa titlovima nije dostupna, vracamo vas na forum. i tako par sati. a sta cu na forumu, titlovi mi trebaju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.