Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - imam neki error
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

imam neki error

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: imam neki error
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:07
pojavio se nakon reinstalacije windowsa i iskace svakih 5-10 minuta
kako se rijesiti toga?

Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:17
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

pojavio se nakon reinstalacije windowsa i iskace svakih 5-10 minuta
kako se rijesiti toga?

Odi na START -> RUN -> upiši "services.msc" i lupi enter. Tamo nađi "Messenger", desni klik na njega pa na "Properties" i pod "Startup type" stavi "Disable", klikni na "Apply" i restartaj.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:19
evo, napravio sam to, sada samo cekati da vidimo da li je upalilo
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:25

evo, napravio sam to, sada samo cekati da vidimo da li je upalilo

a ako ti se slučajno pojavi izbrišeš Messengera, otvoriš start, run i paste ovo: runDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:27
messanger je odmah ozbrisan izbrisao sam ga prije nego sam imstalirao zvucnu kartu(a to uvijek radim prvo nakon reinstalacije)

PS: zasad mi se ne pojavljuje onaj error

THX VERI MAČ
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:31
meni je ovo prvi puta a te windowse sam instalirao toliko puta da znam napamet serijski broj
vidjet cemo za 2-3 mjeseca, ako ne bude nesto radilo kako treba, poslusat cu tvoj savjet i srediti reg.
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:32

messanger je odmah ozbrisan izbrisao sam ga prije nego sam imstalirao zvucnu kartu(a to uvijek radim prvo nakon reinstalacije)

PS: zasad mi se ne pojavljuje onaj error

THX VERI MAČ

očito nije kad ti javlja error, pejstaj ono u run i restartaj komp
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:34
ali nema ga u "system tray-u"?!
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:44

e jebiga onda, ja sam taj problem tako rješil, samo znam da je bolje da ne radiš kaj ti piše da napraviš dok ti izbaci poruku
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:53

to ti je ko neki trojanac, probaj onda sa ovim, to su online scaneri
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html http://www.pandasoftware.com/activescan/  http://housecall.trendmicro.com/
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:55
hvala na odgovoru, ali kazem, ne pojavljuje mi se vise onaj error

PS: imam free AVG sa najnovijim updatetima i nemam problema sa virusima niti idem skidati "cudan" sadrzaj
PS2: ne znam kako bi to mogao biti virus jer nisam bio prikopcan na net dok nisam instalirao AVG, a kada sam ga instalirao i uplaio modem, odmah sam isao na update istoga
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 17:30
Originalno postovano od strane kidr kidr piše:

to ti je ko neki trojanac, probaj onda sa ovim, to su online scaneri
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html http://www.pandasoftware.com/activescan/  http://housecall.trendmicro.com/

Nije to nikakav trojanac, jednostavno ima dosta budala na ovome svetu koje salju poruke koje se prikazuju svima  kojima je mesenger ukljucen. Taj dosadan i iznad svega glupi prozor ce videti svako ko je na netu i nije iskljucio ili deinstalirao mesenger. Idi  na add/remove  programs i  tamo ces  kliknuti  na  add/remove  windows components. Izbrisi mesenger i druge gluposti koje ne  zelis.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 19:39
Instaliraj XP ANTISPY i podesi sve onako kako tebi odgovara (izbisi i pozarvaraj sve sto ti smeta ) i zavrsio si posao !
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.