Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bad Boys 2   Pomoc???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bad Boys 2 Pomoc???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bbb_sweden View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bbb_sweden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bad Boys 2 Pomoc???
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 11:15

zdravo narode

skino sam masu filmova bad boys 2 ali ni jedan prevod neradi uz film

naprimer Bad Boys 2 (DVD-Divx) 712 mb avi fil

ili BAD BOYS - CD1 [- DVDRip - DivX - AC3 5.1 -] JHG.avi 2 cd

sve titlove sto sam naso na livadi ili dvd.box.sk nerade sa ove dvije verzije

Molim vas ako neko moze da napise puno ime filma koji radi sa prevodom sa livade ili nek stavi link gdje je titl pa da probam posto je lakse ako znam koje je ime filma posto ima masa vcerzija ali ni jedan neradi sa nasim subom

Hvala Unapred

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 11:37
Jucer sam ga uploadao na sajt pogledaj dal ti paše, uz moju ovaj nfilm što ja imam ide savršeno, jest da je srpski ali šta sad!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 11:39
O majko moja šta je ovo gore nepismeno ispalo!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bbb_sweden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 11:44
hheeh izvini za nepismenost
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bbb_sweden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 11:58

mozes li da napises ime filma i koliko je velik posto na direct connect-u ih ima mali milion pa da neskidam bezveze

Hvala

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 12:19
Ma nije tvoj post bio nepismen nego moj jer sam na poslu pa me stalno nešto prekine i izgubim misao!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 12:25
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bbb_sweden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2003 u 21:42

gledo sam ali nijedan neradi za moju verziju filma

imam i mpeg i avi  ali nije to to

nema veze ako ko ima film uz koji radi ovaj sub na kompu neka samo kopira citavo ime filma i stavi ovdje

zahvaljujem

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2003 u 23:00
skini sebi time adjuster pa sinhroniziraj title sa filmom imas tutorial za to na livadi a time adjuster nadji sa google
Fission Maild
Na vrh
brm.. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brm.. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2003 u 01:09

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

skini sebi time adjuster pa sinhroniziraj title sa filmom imas tutorial za to na livadi a time adjuster nadji sa google

istina ovo sam i ja uradi i pali. tj skino titl za 3cd-a i zbudzio ga u jedan i radiiiii

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2003 u 11:07
onaj titl sto sam ja stavio na stranicu za 3 cd-a treba nastimat vrijeme na 2-om cd-u jer nisam doro sinhronizovao neznam ni ja zasto se nemoze to odradit
Fission Maild
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2003 u 19:50

Napravi sam titlove

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
O'Neill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj O'Neill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 22:07

To je dobra ideja, ali da samo znas kako je to dug i mukotrpan posao.

Ja sam jednom prevađao titl  i kad sam dosao do pola skroz sam poludio

"We'll have to cross that bridge when we come to it" -> O'Neill, Stargate
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 22:19
ma netreba odradi sa time adjusterom i gotovo
Fission Maild
Na vrh
zuna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zuna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 23:18
Originalno postovano od strane bbb_sweden bbb_sweden piše:

gledo sam ali nijedan neradi za moju verziju filma

imam i mpeg i avi  ali nije to to

nema veze ako ko ima film uz koji radi ovaj sub na kompu neka samo kopira citavo ime filma i stavi ovdje

zahvaljujem

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.