Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nod32
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nod32

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nod32
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 10:45

jel ima ko možda full verziju nod32 imam onu što traje 30 dana pa mi sad nešto se*e i neče da radi, ako možda netko zna gdje se može skinuti FULL verzija neka napiše link, a ako netko ima na cd-eu može razmjena!!

hvala

Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 11:44

NEMRES  skinut nigdje full verziju al zato mozes skinut crack ili serial za tu verziju koju ti imas.

www.serials.ws

www.freeserials.com

Ažurirao defiant1
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 11:56
ali ja u programu nigdje ne mogu upisti code a to je probna verzija a meni treba komercijalna

Ažurirao pinkojunior
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 12:16

hoču skinuti tu komercijalnu verziju sa http://www.nod32.com.hr/download/download.htm ali ne mogu jer me traži user name i password

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 14:27

ama baš nitkoCry

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 16:02
Lozinka na NOD-u se menja svakih 5-6 dana tako da vam passworda nece znaciti nista ali postoji "caka" kako prilikom insatalacije prvariti NOD. Tada ces dobiti 700.000 i nesto dana FREE !!!
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 20:08
kako???ConfusedConfusedConfused
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 20:30
stavis pod sistemsko vrijeme nekih 20 godina vise (2025 npr., nema veze koja tocno) i instaliras, nakon toga vratis na 2005-u i trebalo bi raditi...

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 21:36

Imam ti ja taj program sa crackom i uputama. Ako ti treba mozda ti ga mogu poslati mailom(nisam siguran kolko je velik mislim oko 2.5 MB)

Seeing Is Believing
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.