Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupovina grafičke - savjet
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupovina grafičke - savjet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupovina grafičke - savjet
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2005 u 22:07
Ako mislite kupovat novu grafičku kao ja,kanite se 6800LE serije u bilo kojem obliku.Sve koje su se dale moddat,iz starih serija,povučene su od proizvođača,i dovedene su nove kojima su 3d pipelineovi prerezani laserom.Dakle 6800LE@6800 zaboravite.Nove su skupe s obzirom da su niškoriste(oko 2K kn).
Al zato u diskontu24 imate punokrvni pixelview 6800GT za 2600+ kn,što ja mislim da je vrlo dobra prilika.Ipak se ispostavilo da nVidijoti nisu toliko glupavi,jer su očito pušili para toliko puno da su osjetili pa su se ponjeli krajnje pičkasto glede toga...Ako ste već kupili dotičnu karticu,there is a distinct possibility da imate dobru stvar,a ako niste - i nemoj te jer razlika u 500kn za ono što iz te kartice mislite dobit je sića + u ovoj imate 256MB GDDR3 memorije@1Ghz.
Evo,čisto informativno,a ako ima kakvih vjesti osjećajte se počašćenim da postate ovdje
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 15:56

e zato sam ja kupio gainward golden sample 2400 ultra za 2700kn rabljenu al ima garanciju jos 16 mjeseci.nova kosta 3900kn.preporucam ju svima jer se pretvara u 6800ultra jednim klikom na enhanced mode koji sa 375/1000 digne na 400/1100.3dmark 2k3/2k5   12000/5270 !!! aquamark - 60000

...skoro zaboravih...uzeo sam i tzv. "kvalitetno" napajanje chieftec 420w za 450kn.

registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 12:48
Ajd malo naderi ti frekvenciju još pomoću forceware drivera.Gainward je dobar što se tiče hlađenja,trebao bi na 450/1200 bez je**mti što je takt UltraExtreme kartica.Može i Xpertool.Ja sam još na čekanju glede toga,zbog cijena,oću čisti 6800GT ili ASUSTek v9999GE-IMHO najbolja kartica za moddanje.Pošto je čisti 6800 (12,5)čip s 256MB@1000MHz,moda se bez je**mti u GT.Autodetect u forcewareu ti diže takt na 400/1100 što je ultra i može doš na 450/1200 (relativno) jer ima mama hlađenje.al je skuplja od većine 6800 kartica-možeš GT kupit za njenu cijenu...
Dobar je chieftec.
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 12:57
sto mislite o gainward golden sample 6600 GT Agp??Isplati li se to uzeti??
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 13:55

kad negdje pise gainward golden sample to se definitivno isplati uzet jer ima bolje performanse od ostalih 6600gt.

"mama hlađenje"??? ono crveno s 2 ventilatora je najgore i najbucnije hlađenje na tržistu. ja sam kupio onu drugu 2400ultra gs koja ima hladnjak duplo manji i vrlo tih.ta kartica je zelene boje a ova s mama hlađenjem je crvena.

s obzirom da mi je temp. nakon doom3 s AA i ultra detaljima oko 65c necu dizat(barem zasad) frekvencije da mi se ne grije previse.

al imam 2 problema otkad sam kupio tu graficku:

1.u nfsu2 nemrem stavit rezu 1280x1024 (zbog lcd monitora mi treba takva reza) zaaaaaaaaakaj???? sa 9600xt sam mogao stavit tu rezu bez beda! 

2.u far cry mi boje nevaljaju npr. zidovi su prebijeli a trava crna???? isti problem sam imao s gf3 ti200??? a kad stisnem autodetect kaze machine spec very high a grafika sve stavi na LOW?????????????????? kad stavim na very high naravno ne brejka al i dalje te boje seru??  

promjena drivera nije pomogla!

registrirajte se na:
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 14:04
e a gdje je taj autodetect u forcewareu? u zadnje vrijeme sam imao radeone 9600xt i 9700pro pa se ne kuzim u nvidiju vise
registrirajte se na:
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.