Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - przenje DVD-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

przenje DVD-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
euforia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: przenje DVD-a
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 17:37
Imam jedan problem, nakon kaj sprzim DVD i stavim ga u DVD player(na kompjuteru) ne zeli mi ga ocitat, napise mi poruku file corupted,e sad isti taj DVD stavim u przilicu i ona mi ga odmah ocita. Ne razumijem zasto i u cemu je problem. Przilica je Pioneer a player Samsung, neznam napamet imena modela al ak treba bum napisao. DVD sam sprzio pomocu nere, isao sam na make data DVD, i stavio sam na njega 6 filmova. Hvala.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 17:51

ak sam dobro shvatio sprzio si 6 divxa i onda ti ih dvd-rom nece pokrenut?!?

probaj otvorit te filmove s nekim drugim playerom(bs,radlight,mediaplayerclassic,...).i probaj stavit neki najnoviji pack s codecima npr. klite,coda codec pack ili slicno.

a moze bit da ti dvd-rom ne podrzava "+" i "-" standarde nego samo minus ili samo plus.recimo mom frendu iz skole dvd nemre ocitat + medije.smijesno ali istinito.

Ažurirao defiant1
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 19:24
Nemože ni moj pioneer 120s pročitat DVD+ nekad.U neri piše negdje u onom toolkitu da nije podržan,a najgore što nemogu nać firmwire za njega na internetu.Nešto stane škljocat i neće da pročita,al sam na nekom forumu vidio kako da to sredim.Ak je stari čitač možda si pretjero s brzinom prženja.
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:18
Skinite najnovijeg neru ja sam isto imao taj problem
Life is a game
So, play it!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 19:01
Postoji opcija u Neri koja pri rezanju DVD-filmova koji su ti skinuti na HDD, automatski rasporedjuje fajlove tako da budu dostupni i citljivi za DVD-player - mislim na standalone. Dakle ne idi na Make data DVD. Ako je to potencijalni problem...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:33
Nego na što da idem ak želim potrpat 6 divx-a na DVD?
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:35
Originalno postovano od strane ashtray ashtray piše:

Skinite najnovijeg neru ja sam isto imao taj problem

Imam nero6 a brijem da je to najnoviji. Ma dogadja mi se da mi ne želi očitat, osim u pržilici. Isto tak jednom frendu je htio, drugom nije,i tak...
Kaj su to + i - i kakve to veze ima i kak se to rikta?
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:37
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ak je stari čitač možda si pretjero s brzinom prženja.

Zar je to moguće?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 22:49
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ak je stari čitač možda si pretjero s brzinom prženja.

Zar je to mogu?e?

Naravno da je, stari citac (npr. u starom CD-ROMU vam nece ocitati losije snimljen disk, pre svega zbog moguceg zaprljanja, a i dotrajalosti). Jednostavan pokazatelj: Kada kupite novi citac, pokusajte neke od cd-a koji se do tada nisu ocitavali u starom cd-u, pustiti na novi. Vecina ce raditi...Tako je bilo i kod mene.
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 03:52
problem je u mediju a ne u čitaču imam filing... jeli kvarkov dvd? 
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 23:46
Ma verbatimovi su DVD-i. Nije mi jasno zakaj pržilica ipak očita ak pleyer nemože,to mi je glupo. Kaj je pržilica moćnija il koji ku**c
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.