Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Longhorn look
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Longhorn look

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
defiant1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Longhorn look
    Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 19:41

ako vam je dosadio debilni uvijek isti izgled win xp-a kupite novi VIDI i na njihovom cd-u cete dobit longhorn transformation pack koji kao sto mu ime kaze pretvara xp u longhorn(naravno samo izgled). ima vrlo lijepe slike za desktop i ima oko 15 raznih appearancea svi su novi i izgledaju LIJEPO DA NEMOGU LJEPSI BIT!!! a tek kad vidite my documents , my computer , start , int explorer , desni klik properties ITD ITD ITD OSTAT CETE OTVORENIH USTA!! a sa strane imate novi sidebar koji prikazuje nonstop slike koje imate u my pictures folderu i prikazuje vrijeme dobrim starim analognim zidnim satom!!

P.S. cak i forum izgleda puno bolje...

Ažurirao defiant1
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 19:57
a da ti jednostavno daš puni naziv toga packa i eventualno web adresu da si drugi mogu skinuti?
Shema
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 21:18

Longhorn Transformation Pack 8

http://www.tcmagazine.info/modules.php?modid=4&action=cat&id=9

Ažurirao defiant1
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 22:28
KAko da obrišem tu glupost?Meni je u kurcu.Neda se maknut iz add/remove lista.
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 22:50
Moraš ponovo pokrenuti setup, pa te onda pita da li želiš uninstall, ali pazi svejedno će ti ostati još dosta tih sranja u Windows mapi, pa ti preporučam da još neke dijelove makneš ručno. Tak je bilo bar kod mene na poslu, neki mali instaliro. Kod kuće to ne radim, i neznam zašto su uopće ljudi tolko nestrpljivi s tim novim verzijama svega i svačega?
Pongy
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 23:30
A kako da maknem stvar iz lista;neće da odjebe!Napravio sam
to sa setupom,al jebeno mrzim kad mi programi ostaju na add remove listi!
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 23:49
Svatko pametan mrzi kad mu programi ostaju u add-remove listi. Pa probaj još jednom ponovit postupak, mislim da treba par puta. Nas je isto k....o to na poslu, ali smo uspjeli. I da sj. nam mrežu tako da smo još i to morali popravit. Nama su recimo ostali zacementirani screensaveri i to nemožeš od nigdje izbacit.
Pongy
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 23:51

Znači probaj sa tim setupom remove napravit, restart, pa zatim idi u add-remove programs pa vidi dal´ onda ide van :)

Pongy
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 00:00
Izbaci sam za restart.I još javi neku grešku kao da čekam oko minute za neki windows protection.Koji pis ov šit jebo mu ja mater upropasti mi windowse a baš sam pazio na njih:(
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 00:14

Malo pričekaj, pa vidi onda. Ako se ne restarta onda ga ručno restartaj. Jedino još da probaš vratiti Windowse u prošlost pomoću System Restore funkcije. OBAVEZNO prije napravi backup ako imaš kakvu glazbu, savegames i.t.d. jer će ti System Restore sve to pobrisat.

Pongy
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 00:19
Jel smijem obrisat cmd.exe iz windows foldera,izbacuje neka sranja za ikone nemam pojma,svaki put kad restartam.
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 08:35
Jedino ako je u Windows\Temp mapi. Pogledaj još u startup. Moram na posao.
Pongy
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 12:59
zile sorry sto ti se sjebalo sve neznam zasto ti se to desilo. meni sve super radi. ak si to htio maknut brijem da si odmah trebao ic na system restore.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 13:51
Dobro,više ništa ne izbacuje,a ono se ne smije obrisat jer je na više mjesta,ak pičketina neće van s add/remove lista.I još sam primjetio da login uspori do jaja!

Ažurirao žile
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 14:29
Sve je OK.Sredio sam ga pomoću tune up utilitiesa.Odličan program s pun qrac korisnih dodataka (nešto poput norton systemworksa),a može apply tema napravit i boot screena.Odličan je i svi ga trebate skinut,ima samo 6MB.
A od LTP-a bježite ko vrag od tamjana.
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 14:35
Slažem se, TuneUp Utilities 2004 je nešto najbolje, a uz rame mu ide i WinXP Manager. Skinite si jedan od ta dva, uvelike će vam pomoći.
Shema
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.