Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hilfe !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hilfe !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Shema View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hilfe !
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 21:26
Neki dan mi se dogodila katastrofa. Nakon sto sam defragmentirao svoj disk (maxtor 160gb, ata133) te ga resetirao. Kad se komp ponovo upalio windows mi nije vise prepoznao taj disk ili me je upitao da ga formatiram. Odnio sam ga kod prijatelja ni tamo ga nije uspio ocitati. A kad sam stavio Linux Live CD, tocnije Knoppix 3.2 uspio ga je ocitat, medjutim posto je to live cd ne moze mi kopirat na drugi disk koji imam. Ne bih molio za pomoc da mi se na tom disku ne nalazi oko 50gb mp3 glazbe i 50gb filmova. Pa jel mi moze tko dati kakav pametan prijedlog?
Shema
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 10:06
Originalno postovano od strane Red Sonia Red Sonia piše:

Koji operativni sustav imaš i sa čime si defragmentirao ?

Da li si koristio dual-boot sa tog diska i ima li particija ?

Windows XP SP2
Defragmentirao sam ga sa Windowsovim Disk Defragmenterom.
Nema particija.
Shema
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 10:08
Originalno postovano od strane BingoBongo BingoBongo piše:

pa postoje ti i neki programi za spasavanje izgubljenih fajli sa diska, bez brige nije ti sve otislo ili obrisano tek tako

Dal možda znaš za takav neki program (naziv)?
Shema
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 16:29
Hvala, al ne pomaže. Taj vražji defragmenter sj** je disk pa ima puno bad sectora. Magic Recovery može učitati jedino njegov naziv koji je imao, al drugo ništa.
Shema
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 19:38
Eto, hvala svima.
Dao sam ovdje u lokalni servis da mi pokusaju spasiti sa pravim Linuxom.

P.S. Probat ću i s Nortonom. Windows mi uopće ne učita niąta. Samo kao "Local Disk (G:)" ąto i nije bio njegov naziv, a na Properties mi prikaľe sve pod 0 MB. Kao da nema niąta.
Shema
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 20:09
Fubar.A kako misliš 50GB mp3 stavit na 40gb disk koji ti je u kompu kolko ja znam?
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 20:19
Ti si sigurno zaboravio da mi se taj stari disk skroz sj*** kad mi je sestra dok su se windowsi podizali slučajno stisnula prekid napajanja na produľivaču. Ja imam drugi od 80 GB.
Shema
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 20:55
Probaj spasiti sa r - studio meni je uvijek sve uspio spasiti
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 08:13
Originalno postovano od strane bo�o bo�o piše:

Probaj spasiti sa r - studio meni je uvijek sve uspio spasiti

A kako si ti registrirao taj R-Studio? Meni kao demo ne moze spasiti datoteke vece od 64KB.
Shema
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 08:44
Crack?
Probaj na www.cracks.am.
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 09:41
Ma nije to problem, vec u tom programu nema nigdje mjesto gdje da upisem sifru.

P.S. Najbolja trazilica seriala,crackova i ostalog je
crackspider.net
Shema
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 11:20
imam ja verziju 2.0 di imaš za upisati serial pošalji mi mail na pm pa ti ga pošaljem velik je 1.37 mb za fat 32 a 5.80 mb za ntfs
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 16:49
Jesi uspio šta
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 22:24
Dao sam prvo na servis da mi pokušaju spasiti. Ako ne budu mogli onda ću probati sa R-Studiom. Reći ću ti za 2-3 dana.
Shema
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 22:49
E vidiš, ne bih ja to radio da nemam dobre veze u tom servisu.
Shema
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 22:29
pa možes spasit tako da taj hard odnes kod nekog frenda i on ti ga spoji i prenese sebi te podatke,ti lijepo formatiras svoj disk i sve lijepo vratis
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 09:20
E pa nije tako jednostavno.
Donijeli su mi iz servisa disk i rekli mi da je otišla magnetizacija na njemu, tako da ga mogu baciti u smeće.
Shema
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.