Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NERO 6.6.0.3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NERO 6.6.0.3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NERO 6.6.0.3
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 09:16
Interesuje me da li netko zna zasto kada snimam CD/DVD medije stalno skace Used read buffer i vreme snimanja sa znatno produzuje? Primer : Imam PIONEER DVD-RW DVR-108 snimac i nekada sam narezao DVD medij za 7 minuta na 8X a sada mi treba 30 minuta zbog skakanja onog dole sto se nalazi pored imena snimaca. Napominjem da nista ne redim za vreme snimanja DVD medija znaci ne opterecujem procesor dodatno. Da li postoji neka opcija koju sam mozda slucajno ukljucio pa da mi zbog toga vreme snimanja tako dugo traje. Imam Intel Pentium 4 3.0 GHz , 512 DDR 400 memorije na ASUS P4P800-E Deluxe maticnoj ploci i PIONEER DVD-RW DVR-108 rezac. MOLIM DA MI NETKO POMOGNE AKO ZNA U CEMU JE PROBLEM. UNAPRED PUNO HVALA!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 09:52
Možda ti se iskljućio DMA
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 10:56
A kako da vidim da li mi je iskljucen i kako da ga ukljucim DMA, Božo? Molim te odgovorimi sto pre jer mi je ovo jako vazno i ako uspe bicu ti beskrajno zahvalan. Posedujem CD rezac vec 4 godine i to mi se nikad nije dogadjalo i sada kada sam kupio rezac u oktobru do sada je radio normalno a sada nesto nece. MOLIM TE ODGOVORI MI STO PRE.
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 20:10
Jeste li saznali kak se uključi taj DMA i kak provjeriti dali je on uopće isključen.Pa ak netko zna odgovor nek se ne stidi i nek odgovori!
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 00:32
Desni klik na My Computer-Properties-Hardware-Device Manager-IDE ATA/ATAPI Controllers pa tamo nađi svoju pržu i uključi opciju DMA if avalible.
Pongy
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 00:32
Ako je to to, ako nije javi pa ćemo probat nešto drugo
Pongy
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 22:43
Napravio sam to i pregledo sam sustav sa Nero Info Tool-om,ali mi još uvijek javlja da mi je DMA isključen, pa zato ak znate koji drugi način molim vas pomagajte!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 23:47

Skini si s ove stranice novi frimware i applayaj a DMA mod ukljući da ga bios sam prepozna i restartiraj komp.

http://www.pioneer-eur.com/eur/support_software.jsp?category=support/software#fdvdwriter

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 00:13
rezac   
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 15:16
Dali ti je taj Pioneer jedini optički pogon u kompu?
Pongy
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 14:55
Da.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 17:08
I meni stalno skače i prosjek vremena potrebnog za dvd na 4x mi je oko 12-15min.Možda je do uređaja jer imam i novi firmwire i novog neru.Alternativa u vezi verzije Nere ti ne postoji jer jedino s njim prži sve medije.Sad mi pioneer prži i neke
noname koje sa starijim verzijama nije mogao,a i plextor CDRW mi prži traxdatine koje prije nije htio;npr. od 10kom je pržio 3 jer ostalih 7 kao nije imalo dosta prostora,a svih deset istih.Idijotski i smješno,ali istinito.A ipak je to bio plextor od 800kn kad sam ga uzimao
Tako da se ne uzrujavaš s tim.Jedino probaj isključit taj buffer underrun proof,ako preferiraš brzinu preko kvalitete prženja.
Na vrh
nesmaraj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesmaraj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 22:45
I ja imam isti rezac i isti problem. Koristim istu verziju nera. Dakle 6.6.0.3.

Medjutim, uspeo sam da resim problem (kako tako). Ne koristim vise Nero Burning ROM, vec NERO Express (ista verzija)

Preko njega reze kao lud.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2005 u 12:00

a ja imam problem da kada przim sa przilicom dvr 109. Znaci malo novija... Recimo sprzim dvd mp3-ca i on ih sve uredno sprzi ali poslije kada ih treba ici slusati. Kao da je dvd prazan, tj kada ga otvorim u mycomputer-u nista nema u njemu a full je... probao sam sa nevidljivim fileovima ali to nema veze..???

sta da napravim verzija nera je 6.0.0.15

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 10:27
je**mti prejebena je stvar!Živcira me do yaya kad sam u srijedu dvd pržio mastodontskih 29 minuta!Posta ću problem na pc expert,možda netko zna nešto tamo.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 14:28

nidzom ja ti imam pioneer dvr-109 i sve radi besprijekorno...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.