Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monitor pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

monitor pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SerapH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: monitor pomoc
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 23:38
Ne znam da li je monitor u pitanju ili software ali ne prikazuje mi crvenu boju i sve druge boje su nekako čudne.
Da li mi nešto nije s monitorom u redu ili ???
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 23:42

Odnesi monitor u servis, pokvarices oci!

Ja sam imao slican problem sa monitorom, i morao sam kupiti drugi, popravke su privremene i nesigurne (bar ovakvih problema)...

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 02:26
moze bit graficka ak nije monitor tak je meni bilo prije godinu dana i problem je bio u grafulji (ispao joj cooler i pocela se topiti covjece soba mi je smrdila po plastici skurenoj par dana)
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 10:14
sumnjam da je to. ali provjerit cu hvala
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.