Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BitComet
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BitComet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BitComet
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 18:37
Skinem si torrent file i kad ga otvorim u bitcometu on ga neće skinuti, uopće ne počinje skidanje. Samo mi piše connecting i dalje se ništa ne događa, šta se treba podesiti?
--ChainGang Soldier--
Na vrh
bronk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bronk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 20:22
možda nema seedova

to je vrlo vjerojatno ako ti je torrent s ugašene suprnove

koristi lokitorrent il neki drugi sajt
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 20:06
lokitorrent je ugasen, koliko ja znam najbolji ti je www.torrentspy.com
Seeing Is Believing
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 20:22
imas bitorrent,torrent storm..pomocu njega super ide skidanje sa www.piratebay.org,jedna svedska stranica,ima svega
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 21:33
Neznam, skinuo sam si bitlord i radi mi sve kako treba a obično idem na www.torrentcrawler.com pa si tamo skidam, samo što mi sporo skida, frend sa modemom skine 90mb u sat vremena a meni toliko treba da mi skine 10mb ,trebam si nabavit bržu vezu!
--ChainGang Soldier--
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 08:17
skini si Bearshare,ide super brzo..to ti je p2p program...ja ti imam PRO verziju + crack da nemoras nista platit,ako hoces mogu ti poslat...napisi e-mail adresu...mislim da ce ti s obicnom modemskom vezom pomocu Bearsharea ici puno brze nego s torrentima,a i oni uspore sve ostalo zato ih ja nekoristim
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 10:10
Koliko je velik taj Bearshare? Ajd ak nije prevelik možeš i meni poslati.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 13:56
2.98mb je installer a crack je 17.9kb...neznam dal ide vise od 2 mb preko mail...posalji adresu pa cemo probat
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 13:57
mogu ti poslati preko messengera ako imas
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 19:23
http://www.bearshare.com/downloads.htm

evo ovdje mozete skinuti Bear Share pro 4.6.0 a crack vam mogu poslati u mailu jer je svega 17.9kb...kad otvoris ovu stranicu gore navedenu skini onaj prvi installer(go pro),ne besplatnu verziju
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 21:12
kad smo vec kod p2p programa, koristi li tko Shareazu (www.shareaza.com)? Po misljenju mnogih bolja je od Bearsharea besplatna je i nema ad-ova.
Seeing Is Believing
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 22:10
ja sam je koristio i nikad se nebi slozio da je bolja...mozda od free bearshare-a ali sigurno ne od pro...bear share pro je gnutella client i mozes ga koristiti kao i torrente...i ne usporava sve ostalo kao shareaza...a i bear share je besplatan(zato imamo crackove hehe)
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 22:45

Originalno postovano od strane merethe merethe piše:

http://www.bearshare.com/downloads.htm

evo ovdje mozete skinuti Bear Share pro 4.6.0 a crack vam mogu poslati u mailu jer je svega 17.9kb...kad otvoris ovu stranicu gore navedenu skini onaj prvi installer(go pro),ne besplatnu verziju

Hvala. Javim ti se za crack kad budem riješio download.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 23:08
nema frke...posalji e-mail adr na pm...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.