Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sta da kupim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sta da kupim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sta da kupim
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 01:55
u dilemi sam za kupnju divx playera. interesuje me koji se player trenutacno isplati kupiti
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 10:56
uzmi neki kissov super su. ja imam kiss dp 450 i sve zivo ocitava i prikazuje sve vrste titlova. u sebi ima divx 5 i xvid codec.
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 01:49
Možeš i neki pioneerov (valjda sam dobro napisao) !
Uostalom ako imaš grafičku koja ti se može priključiti na tv , zašto bacati novce kad možeš lijepo sa komp. na tv-u gledati filmove! B.T.W. na komp. valjda imaš sve codece potrebne za reproduciranje filmova!!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 02:14

...ali frky zar nije bolje imat linijski divx i stisnut jedan gumb "on" i odma gledat film??? na kompu se treba zajebavat s codecima i playerima i jos ti smeta zvuk kompa kad gledas.i zamisli da ti se desi zbog tko zna kojeg razloga neki glupi error i nasred ekrana te pita oces poslat opis problema deBILLU gatesu!

dakle dario ak imas para kupuj al kupi neki kvalitetniji 700-800 kn pa navise. ja sam svoj platio 1250kn u hgshrotu.

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 18:28
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

...ali frky zar nije bolje imat linijski divx i stisnut jedan gumb "on" i odma gledat film??? na kompu se treba zajebavat s codecima i playerima i jos ti smeta zvuk kompa kad gledas.i zamisli da ti se desi zbog tko zna kojeg razloga neki glupi error i nasred ekrana te pita oces poslat opis problema deBILLU gatesu!

dakle dario ak imas para kupuj al kupi neki kvalitetniji 700-800 kn pa navise. ja sam svoj platio 1250kn u hgshrotu.

eh i ljepo kupis taj player i novi nacini encodiranja izadju, i filmove vise neoze citati stim codecima, valja onda traziti firmware po internetu, a ovako codec skines na komp i to ti je to
Fission Maild
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 22:55
pa firmware je lako nabaviti barem za kissove playere , samo odes na njihov sajt , skines firmware od 2mb i unzipas ga i sprzis u neru i stavis cd u player i gotova prica
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:11
vrijedi, kod www.lost.hr mozes kupit za 950 kn i dobijes i garanciju i sve, a firmware je pljuga za postavit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.