Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HITNO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HITNO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Neki_novi_lik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neki_novi_lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HITNO
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 14:44
Jel ima neko povoljno da prodaje divx filmove,i dali postoji neki program kako bih pomocu njega ubacio 400-500 DivX filmova u kompjuter a da ih on kompresuje na 10-tak mb i u sa hard diska nemoguce ih je gledati ali je moguce ih je narezivati na cd-ove i da se oni posle mogu gledati sa cd-ova
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 15:24

volim forume jer se pošteno nasmijem

i zaplačem

ideja je odlična međutim kompresija ne radi... ide se ka većim memorijama...

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 15:32

...nikad se ne zna sto buducnost nosi...

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neki_novi_lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 16:21
Pazi ovo u Nero napravim iso fajl koji mi film stavi na 6mb a potom nareze pun cd ali nece da ga pusti,e sad me kopka jel moze nesto da se izvede a da ga pusti
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 16:31
I LOVE SIENCE FICTION

eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 19:09
Red sonia, imam ja milijun, al kompresiram ti ja to na recimo 10-ak pa ti posudim, može???
To sam ja...
Na vrh
Neki_novi_lik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neki_novi_lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 12:40
Mi nismo andjeli 2 na prodaju....200 dindzi cena...ko hoce neka se javi +381638842324
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 14:40
...

ovaj topic postaje sve bolji....

Ažurirao Jonnzy

Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 09:18
[QUOTE=BingoBongo]

Tko nezna a nezna da nezna,
  opasan je, izbjegavajte ga.
Tko nezna a zna da nezna,
  dijete je, naučite ga.
Tko zna a zna da nezna,
  spava, probudite ga.
Tko zna a zna da zna,
  mudar je, slijedite ga.

Ja mislim da dođe:

Tko zna a nezna da zna

spava,probudite ga.

SILVER SURFER
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 10:34
Čuj BINGO/ne smijem reči BONGO možda je previše(o čem se tu radi zna onaj na kog se odnosi)nego posudi mi 100 kuna a daj samo 50 kn tako da mi duguješ 50 kn-kako si mi dao 50 kn i ja tebi dugujem 50 pa smo kvit.Nitko nikom ne duguje.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 10:47
Apro-po uštede i S.F-a uskoro izlazi cd koji sadrži 33gb/takozvana plava traka/moći ćemo bez problema pohranjivati DVD-e/po Slavonski DVD-ove/u integralnom izdanju a kompa s početka ovog posta sve bi sažeo na destak mb!!!???!To me podsjeća na recept za izradu dobre krumpiruše-svakako sažmi/stisni/krumpire da im istiskaš vodu-rezultat svakako ne previše vodena krumpiruša-iliti po naški burek od krumpira.Kompa što više gigića to kvalitetnija slika.Započeo sam prije tek par godina s hardom od 800mb a sad već imamo od 300gb a ti bi da izmisliš kompresor koji bi sažimao film na 10mbSVAŠTA!
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 11:09
Govorim vam ja da je BINGO intelektualac.Ja sam čitao Ime ruže/i gledao film,imam ga na DVD-u/no nisam kužio onaj razgovor.Iako sam na kratko studirao Pravo a tu je latinski zakon mrtvi jezici mi svakako nisu jača strana.Inače zgodno u što se pretvorio ovaj post.Započeo je stupidoznom idejom a pretvorio se u pravu intelektualnu raspravu.Jedino mi smeta Mickey stalno upada svojim blasfemijama(nevidljivom tintom).
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 11:12
Usput JA ZNAM DA NIŠTA NEZNAM pa zato valjda i nisam opasan.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 19:58
Hej BINGO BONGO gdje ti se izgubio"persi"ili"per tu"ili kako vam drago ili kako hoćeš po Šekspiru.Tu smo svi jednaki/na forumu/ionako Miško govori da mi je 14 godina već.
Na vrh
MaCx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MaCx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 22:10

copy/paste iz jednog u drugi forum.

Pozdrav. Može pomoć.
Za prebacivanje Dvd-a u Divx počeo sam koristiti EasyDivx. Početak O.K. Napravim 2 filma i sve šljaka, al' ne leži vraže. Više ne mogu dobiti zvuk. Film je odlične kvalitete al' njem.
Vjerujem da se nekima od Vas sigurno nešto tako dogodilo - pa ljudi pomagajte.

Šifra: zanjemio !!!
MaC
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 22:25

Uzmi  Audi A4 i kompresiraj ga (Isti takav bi bio i DivX)

Kapetan Kuka
Na vrh
MaCx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MaCx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 22:55
Halo kapetane.
Stariji i pametniji. Rođen si 2 godine nakon mene pa da vidiimo kakva je akumulacija znanja i iskustva.
Iskreno po pitanju Divx- sa sam zelen. zadnjih par mjeseci nešto čeprkam. Bitno mi je da mjesečno prebacim 2-3 filma.
Šta preporučavaš?
MaC
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 08:43

Gordian.Knot.Rip.Pack.0.28.8.Setup

I ostali paketi Gordijana!!

Mora valjat kad s tim napraviš film a uz to nije komplicirano!!Kad je film duži napraviš ga na 2cd i sve je oK!!

Kapetan Kuka
Na vrh
MaCx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MaCx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 14:31
Thanks. idem raditi. javim Ti se ako zapnem. Pozdrav
MaC
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.