Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - teme
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

teme

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: teme
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 23:07

zanima me jel se može skinuti s interneta teme za komp. ako može bio bih zahvalan ako mi netko kaže gdje. imam 98 pa mi je dosadio njegov izgled pa da nešto promjenim da bude bar malo svježiji, probao sam izmjenjat boje prozora, teksta ali nije to to.

hvala unaprijed

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 23:51
ako nađeš što javi ja se isto sječam da je toga bilo na bug-ovima i po tom svim ostalim časopisa, mislio sam ako tog ima na internetu pa da si izaberem koji mi se sviđa pa da si skinem, a ako nađeš kožemo i neku razmjenu još uz to ako si za!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2005 u 00:01
pa mislim na dekstop themes
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2005 u 00:34
imas xp transformatino pa ga download-aj ! Nije kao pravi xp ali je šareniji od 98.
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 19:14

gdje ga mogu naći netraži mi se na googleu?

hvala

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 21:37
Neznam baš za 98, ali ima za xp dobrih logins, boot screen, icons a imaju i odlični wallpaperi www.themexp.org
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 16:18
našao sam na jednoj stranici ima za xp i za 98 sve normalno radi na stranici www.aaathemes.com
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 21:16
ne znam za win98, al za XP je najbolji StyleXP (tako bar kazu, ja to ne koristim)
Seeing Is Believing
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.