Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebam ove titlove-pomozite
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebam ove titlove-pomozite

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tigar8 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tigar8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebam ove titlove-pomozite
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2003 u 22:45

Molim vas pomozite imam dista novih i strih titlova, ali ove nemam:

DISH

SHINER

YOU STUPID MAN

ONE WAY OUT

THE LAST DAY OF FRANKIE THE FLY

E. L. CONFIDENTIAL

If I can, I will do...
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2003 u 21:49
Jel' pod ovo E.L. configental misliš na L.A povjerljivo
Na vrh
Tigar8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tigar8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2003 u 22:41
Da!
If I can, I will do...
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2003 u 09:07
reci mail
Na vrh
Tigar8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tigar8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2003 u 23:54

[QUOTE=jkneze35]reci mail[/QUOTE

branko.lesic@os.htnet.hr

Unaprijed hvala, ako trebas ikakav titl samo zovi, inace imam ali samo filmova koji tek izadju.Znaci novih.

If I can, I will do...
Na vrh
miro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2003 u 15:39
Pozdrav za sve.pomozite gdje mogu naci nove titlove sa Njemackog na hrvaske titlove. American pie 3 i sve ostale nove filmove .
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2003 u 22:24
Jel kisovito na Bahamima ove godine? Prosle godine sam pokisnuo ko .. Uglavnom pokisnuo sam.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Tigar8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tigar8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2003 u 01:32

Originalno postovano od strane miro miro piše:

Pozdrav za sve.pomozite gdje mogu naci nove titlove sa Njemackog na hrvaske titlove. American pie 3 i sve ostale nove filmove .

Moras mi nabrojati koje nove filmove, pa ti onda mozda i mogu pomoci!

If I can, I will do...
Na vrh
brm.. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brm.. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2003 u 03:22
kad se vec nudis treba mi titl za gods and generals, grey zone i life of david gale
Na vrh
brm.. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brm.. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2003 u 03:24
a da imam titl za american wedding, upload-ovacu ga ovih dana
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2003 u 21:10
Brm ili tigar 8 ajde uplodaj american weding ako možeš
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2003 u 21:11
I tomb raider 2
Na vrh
brm.. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brm.. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2003 u 23:45
mrzi me da ga ovde uplo.... na livadi cu.... skini ga tamo
Na vrh
miro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2003 u 22:58
tigar  hvala ti ali kada mislim na nove to su ovi sto igraju trenutno u kinima napr.. Fluch der karibik,american pie 3,jeepers creepers 2.ovo su nazivi na Njemacki,Posto ja filmove skidam sa eMule tako da mi je naj lakse i naj brze skidati pod Njemackim nazivom.ako znas gdje mogu naci titlove za ove filmove i ostale sa njemackog na bilo koji jezik Hrvaski,Bosanski ili Srbski javi hvalati jos jednom.Pozdrav za sve na ovom forumu.
Na vrh
jerry View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerry Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2003 u 08:45

Hmm.. Mozes li objasniti kakva je razlika s njemackog na hrvatski odnosno sa engleskog na hrvatski ?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.