Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dj programi???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dj programi???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dlefelma View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dlefelma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dj programi???
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 19:53
ko ima progrma za mixanje za prodat ili razmijenu neka se javi na morpheus-1@net.hr
pozdrav!

MORPHEUS
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2005 u 10:45
skini si tractora sa neta to ti je najbolji program za mixanje
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 17:00
ja sam ćuo za neki fruti lups studio 4 (neznam kako se piše) kažu da je odličan jel ga ko možda pa da mi kaže kakav je i gdje mogu skinuti tractora.

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 10:14
Ja sam čuo da je najbolji Reason 3.0
Pogledaj na http://www.propellerheads.se/index.cfm
Shema
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 17:46
gdje mogu skinuti tractora????????????
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 23:08
Ja imam Acid music creator!! Ima 2 cd-a uzoraka muzike (program je za kreiranje muzike ali može se i mixati sa neki pjesmama) i još ih je moguće downloadati sa neta!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 21:51

prvo i osnovno....

sta ti zelis????

kreirati vlastite samplove i mjuzu ili umixavati pjesme????

za umixavanje pjesama. Traktor dj za pocetak...

Onda imas VISUAL dj studio pro.. BPM PRO...

Ali nista od programa ako uz njega nije numark hehe....

Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2005 u 20:12
za kreiranje vlastitih pjesama fruty loops studio 4,a za mixanje cool edit pro 2,oba ih imam pa ak kog zanima nek se javi na pm
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2005 u 10:36
mixanje???? sta mislis pod tim???
Samo da razjasnimo nesto.. Cool edit.. sa njim mixas tj slazes pjesme.. ili samplove.. Jos ih malo doradis i to... vise finaliziranje radnje

UMIXAVANJE A-B player... To je ono sto Dj-i rade. Ako ti mislis umixavati i zabavljati ekipu ili voliš Deejaying onda pogledaj 2posta gore...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.