Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mučke!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mučke!!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mučke!!!!!!
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 16:27

Ako netko ima serije Mučke ali da nije sa TV-a skidano, nego dvdrip ili bar nešto slično neg se javi na PM.

Jer zna netko koliko epizoda ima točno?

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 19:44

ja ti imam baš film,only fools and horses.

3 dijela,ako ti treba

....
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 19:49
imam ti ja dvdcopy sezone 1-6 + nesto specijala /eng titl/

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 19:53
otidi na

http://www.tvtome.com/OnlyFoolsandHorses/

tamo mos sve saznat o seriji

Ažurirao Jonnzy

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 21:52
AMD64FX imam ti ja. Imam tri DVD-a ( kopije originalnih DVD-a sa menijima, srb,cro,eng, mak, itd. prevodima ) i jedan DiVX ( DVDRip sa ORIGINALNOG DVD sa cro prevodom ). Javi se ako te zanima na PM. 8 epizoda ima na jednom DVD-u ( oko 4 sata ) a na ovom mojem CD-u ima oko 2 sata ( 4 epizode ) videa!
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 22:05
Jonnzy, sto ti znaci dvdcopy? pravi dvd ili divx na dvdu? i odakle ti, kad toga nema u videotekama. (mislim koja je regija)
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 22:08

Imam Tacno :

The Complete Series 1 - DiVX ( DVDRip )

The Complete Series 2 - DVDCopy

The Complete Series 3 - DVDCopy

The Complete Series 4 - DVDCopy

Serija ima ukupno 67 epizoda zajedno sa Special-ama!

Ako neko hoce za kupit neka se javi na PM!

160 din. / DVD = 15 kuna ( TRAXDATA DVD+R 8X u slim kutiji bez omota )

80 din. / CD =7.5 kuna ( TRAXDATA 52 CD-R u slim kutiji bez omota )

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 22:12

eXecutioner DVDCopy ti znaci da je taj DVD kopiran sa originalnog DVD-a ( ima menije, vise prevoda, poglavlja itd. ) na single layer DVD i nema regiju ( REGION FREE ).

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2005 u 00:05
eXecutioner regija je 2

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.