Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kupujem filmove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kupujem filmove

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
merethe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kupujem filmove
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 18:51
ovako ljudi,vi koji se bavite prodajom filmova...ako je neko od vas zainteresiran da mi proda filmove nek se javi na pm...ali ima jedna caka..ja zivim u norveskoj pa ko hoce nek provjeri kako to ide s slanjem i koliko kosta pa cemo se dogovoriti i podijeliti troskove,a ja cu naravno posteno platit za filmove...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 18:54

Teško će ti to proći...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 18:55
moze bit ali ko pita ne skita...jel se ne slazes???
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 19:00

Ok, ali to stvarno onda treba biti ogromna količina filmova da bi ti netko poslao u Norvešku, jel se ti zajebavaš il si ozbiljno odatle?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 19:02
ne zajebavam...zato sam reko da ako je netko zainteresiran da provjeri koliko kosta slanje...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 19:19
moze i cash!!hehe...zasto me niko ne shvaca ozbiljno...recimo ovako...dali ima ovdje netko iz Ludbrega???..ili okolice???..u tom me kraju dosta ljudi pozna i mogu potvrdit da nisam neka budaletina koja ce izradit nekog...ako ima neko odatle nek se javi pa cu se predstavit...i molio bi ljude koji nisu zainteresirani da se makar ne ismijavaju iz mene...jel moze(",)
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 19:43

NEĆE TI TO USPIJET, BOLJE POTRAŽI NEKOG U NORVEŠKOJ JER SU TROŠKOVI SLANJA U INOZEMSTVO DOSLOVNO OGROMNI.

TAMO NABAVIŠ FILM A NA www.titlovi.net TITLOVE I UŽIVAŠ!

Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 19:48
ma nema veze,nije problem..smislicu ja nesto...cesto neko iz hrvatske dolazi u posjet pa moze kupit za mene i ponijet..
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:17
Hmm a ja mislio da Norvežani imaju više filmova za trejd od nas
Ako netko misli na kupovanje filmova dvd, divx odite na www.amstel2003.da.ru i skinite popis vjerujte mi lik ima sve živo
--ChainGang Soldier--
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:30
e a odakle je taj lik (jel iz RH)
Na vrh
OLDBOY View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OLDBOY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:56
znam ja lika još od prije par godina kad je živio u jedno malom slavonskom gradiću i počeo radit. dođeš mu u stan a tamo... fort knox
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 23:18
Naručiš kod amstela živi u zagrebu i prvo skineš popis imaš na stranici i u mailu napišeš broj (obavezno) i ime filma, šalje ti poštom, poštarina ti dođe 25kn ako ti nešta ne valja pošalješ reklamaciju i on ti taj cd pošalje besplatno ne trebaš plaćati ni poštarinu zasad ima oko 4800 divx 2200 dvd cd dođe 15kn a dvd 30kn
--ChainGang Soldier--
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 23:53
Ja bi reko da je 15 kuna ipak puno za jedan cd. Jest da tip ima svašta, ali baš 15 kuna, pa još kada dodaš i tih 25 za poštarinu čini mi se malo previše. A svi znamo kolko su pale cijene praznih cd-a.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:32
A jebiga ja naručujem svaka 2 mjeseca i dogovorim se s frendovima pa kupujemo ne veću količinu pa svako da za poštarinu 5 kn, ipak bolje nego da skidaš film s neta
za više od 5 cd imaš popust stvarno je odlično
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:34
Ja se slažem sa ddodom.....
Neću ulazit u to kako je tip to nabavio jer svaka mu čast koliko toga ima, ali šta je je, 15 kn je previše, a prazan cd je, kako kaže ddodo, 0.80 - 2 kn...., a da ne govorim da je dvd i ti kvalitetniji 5 kuna, pa si i samo možemo izračunat....
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:56
Po meni, a ne moraju se svi s tim složit, je sve preko 10 kuna za cd puno, a i o tih 10 kuna bi se dalo razgovarat, ja osobno nikad nebi platio 10 kuna za jedan cd. Pa, jebi ga, tu na forumu ima dosta ljudi što uploadaju kataloge i traže za cd od 5 - 7 kuna. Jest da nemaju 5000 cd-a ali izbor je solidan.

X zero kaže:
A jebiga ja naručujem svaka 2 mjeseca i dogovorim se s frendovima pa kupujemo ne veću količinu pa svako da za poštarinu 5 kn, ipak bolje nego da skidaš film s neta
za više od 5 cd imaš popust stvarno je odlično.

Nemoj mi što zamjerit, ali ako ti i tvoji frendovi imate viška novaca da plaćate cd 15 kuna, evo ja ti ih dam za 10 kuna, mada se ne bavim prodajom, ali za vas ću napravit iznimku. Istina da nemam 5000 naslova, ali našlo bi ih se 500-tinjak.

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:56
Dobro ono vi imate svoje mišljenje ali ja ću i dalje naručivati kod njega jer stvarno nisam nikad još imao problema oko pošte i toga a kad mi nešta stvarno treba mislim da se prvo može naći kod amstela. Preračunaj si isto koliko ti treba tek da skineš neki film s neta. Prvo ga tražiš ko zadnji idiot i onda se možeš pozabavit skidanjem (ne hvala)(zašto nemamo t3 sve bi bilo lakše
)
--ChainGang Soldier--
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 01:11

X Zero koliko te Amstel plaća ?

Ok, ako neki film nema recimo ddodo ili dosta članova koji prodaju filmove za jeftinije novce , onda naručiš od Amstela, a ako imaju čemu onda plaćati skuplje ?!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 01:17
dobro, tvoja je volja potrošit 15 kuna na film, ali daj molo razmisli vrijedi li jedan film 15 kuna, ja mislim da ne... Dobro je rekao jedan član foruma da film vrijedi koliko i medij na kojem je snimljen, ali baš 15 kuna ne....
Za te novce lijepo komotno u videoteci posudiš 2 DVD-a i još ti ostane para da si kupiš prazne DVD-e i presnimiš...

A što se tiće ovog tvog sa skidanjem filmova, ti dobro znaš da jaaaako malo ljudi skida filmove s neta jer koja bi se budala uputila u takvo što s 56k ili ISDN-on, svi ovi s bržim linijama to već mogu, ali su još uvijek rijetki....
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 08:39
ovdje u norveskoj ovi neki ljudi koje ja znam prodaju filmove od 50kr pa na gore...ne garantira ti za kvalitetu(odnosno dali ces ga uopce moc gledat)..zato sam se naljutio zadnji put kad sam kupio bad boys2.bio je na 3 cd-a,i zamisli pregledam prva 2 i ono treci nejde..ufff,za popizdit...cjena jednog dvd-a za iznajmit u videoteci je od 45-55kr sto je izmedju 40-50kn tako da mi je isti ku**c posudit pa presnimavat...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.