| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
IZDVOJITI ODREDJENE SCENE IZ DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LASERKO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: IZDVOJITI ODREDJENE SCENE IZ DVDObjavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 08:41 |
|
pozdrav svima 1. dobio sam originalni dvd s nekim spotovima,ali me zanimaju samo odredjeni spotovi,pa me zanima kako da odvojim te odredjene spotove ali da ne moram da kodiram cijeli dvd 2.imam jedan dokumentarac u divx i sad bih neke dijelove si odvojio koji su mi bitni kako da to uradim ali da nemoram taj dio koji sam odvojio ponovo kodirati,postoji li neki program koji taj dio divx u sekundi odvoji od ostaloga dijela i napravi novi divx kao naprimjer program koji radi s mpeg fajlovima MPEG-VCR koji u sekundi bez ponovnog kodiranje odvoji dio mpeg hvala unaprijed |
|
![]() |
|
Tihomir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 18:56 |
|
Di mogu nabaviti dvdshrink?
|
|
![]() |
|
nidzom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 196 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 20:15 |
|
DVD Shrink mozes skinuti sa sledece adrese : http://www.mrbass.org/dvdshrink/ . Inace je besplatan pa ti nije potreban Serial Number ili Crack za njega. Uzivaj!
Ažurirao nidzom |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |