Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomozite!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomozite!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
merethe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomozite!!!
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 19:39
dal mi neko moze pomoci da mi kaze gdje mogu skidati filmove...trenutno koristim Warez P2P...nesto kao kazaa..zanima me dali neko zna neko bolje mjestoo
unaprijed hvala
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 19:43
ako zelis skidat s MIRC-OM /max speed; s adsl-om 387/64 skida 40 KB/s; 700 mb skida za oprilike 5h/
pogledaj topic Blade Trinity

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 19:54
imam adsl 2200/512 kbps...a gdje da nadjem taj topic Blade Trinity???jel to neka stranica ili P2P???
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 20:57

Originalno postovano od strane merethe merethe piše:

imam adsl 2200/512 kbps...a gdje da nadjem taj topic Blade Trinity???jel to neka stranica ili P2P???

....
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 21:09
na ovoj stranici Divx titlovi forum / Divx filmovi / BLADE TRINITY

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 21:32
tebi Jonnzy puno hvala,nisam odma skuzio...daj mi jos samo reci dali moram koristiti bas mirc ili ide s nekim drugim programom(imam dosta toga)
a ti fLIP si konjina koji nezna drugo nego se ismijavati iz drugih..neznanje nije sramota,kao da si se ti ucen rodio...jćvla tulling
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 21:44
peace&love
....
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 22:06
mozes koritit sljedece programe:
emule
kazaa
edonkey /najbolji od nabrojenih/
shareaza
bitorrent

međutim download je dosta sporiji
cuo sam da je dobar program dc++ ali ga ja nisam koristio tako da ti ne mogu pomoc u vezi s njim /provaj pronaci stare topic-e/

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.