Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MPG file
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MPG file

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
merethe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MPG file
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 22:55
dali bi mi neko mogao reci kako da otvorim MPG file??? skido sam neke filmove i vecina je AVI file i mogu ih bez problema gledati pomocu bs playera...neki su doduse MPG file i nemogu ih otvoriti...dal mi neko moze pomoci da mi objasni sta trebam uraditi???
unaprijed se zahvaljujemunaprijed se zahvaljujem
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 23:16
Pa,par codeca.I skini si Real One Player i tako dalje.........
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 23:25
pa imam neke codece,ali pokusacu skinuti real one player i probati...hvala ti
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 08:44
imam Windows Media Player nedugo obnovljen na 10 ili 11,nesjecam se...imam dosta codeca..nerazumijem zasto neide...kakva je razlika izmedju MPG i MPEG fileova???a sto se tice Real One Playera skinuo sam ga na FREE DOWNLOADS.COM ali ga nemogu instalirati,kad kliknem na icon dolazi mi da windows ne prepoznaje file...ufff...obicno skidam filmove na WAREZ P2P.nesto kao kazaa..dal mi moze neko preporucit neko bolje mjesto???
unaprijed zahvaljujem
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 14:17
Uradio sam tako i ovo mi kaze WMP "Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file"
od codeca imam Morgan Multimedia LSI codec i dosad sam uspio otvoriti sve filmove osim toga Meet the Fockers i jos jedan Oceans twelve
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 17:35
imam Power DVD ali sve filmove gledam pomocu bs playera...probat cu jos to,i ako neide izbrisat cu film i skinut ga ponovo...dali mi mozes preporucit neko dobro mjesto za snimanje filmova(divx.dvd-rip) da nema puno virusa??
puno hvala na pomociRED SONIA
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 18:59
Probaj otvoriti film pomocu VLC media player-a
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 19:27
imam ti AceMega Codecs(every video codec you need),Xvid MPEG 4 codec,MPEG 2codec i jos neke...mislim da u Xvid codecu je i taj avi..izgleda da je greska u filmu i nemoze se tu nista...hvala na pomoci...jos nesto ako mi mozes pomoci..dali znas sta je to DAT file i scim da ga otvorim???..nesto mi se pobrkalo u kompjutoru pa nemogu otvoriti nijedan file koji izgleda onako kao list sa uvrnutim coskom...dali znas sta se moglo dogoditi??
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2005 u 10:58

samo si ti instaliraj elecard decoder i u bsplayeru ces isto bez problema gledati...

PS: ako ga nemozes naci sendaj mi e-mail pa ti ga poslaljem!!!

mail

Ažurirao nitrogas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.