Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - COVERS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

COVERS

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
roberto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roberto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: COVERS
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2005 u 07:39
Cao, trebaju mi sledeci coveri:Belo odelo, Emmett's Mark,
Firestarter 2, Glass house, In enemy hands, Judge Dredd, Lepota poroka, Lucky numbers, Majstori majstori,
Midnight run, Moonlight, Multiplicity, Nico 1, Nie de guepes(nest), Pay it forward, pinnochio(film), Pollock,
Pollhall junkies, Passenger 57, Radovan 3, Riget, Sea biscuit, Sin eater, Smeker, Some like it hot, The boxer,
The killing fields, The royal tenenbaums, There's something about Merry, Tito i ja, Tremors 3, Videodrome,
Wargames, Whatever it takes,
Hvala unapred, ako nekom trebaju titl ili cover za nesto nek' pita a ovo ako imate posaljite na robertons@ns.sbb.co.yu
roberto
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2005 u 20:49

Za sve ove filmove mislim da imas covere na www.cdcovers.cc . Ne ocekujes valjda da ti neko skida covere za tebe i da ti ih salje na e-mail. Taj neko bi stvarno trebao da bude VELIKA BUDALA da bi to uradio. Pogotovo ne za 34 filma ako sam dobro izbrojao. Ako ih nema na toj stranici neces ih naci uopste. To je najveca arhiva covera na svetu. Veliki Pozdrav!!!

P.S. Ne moze ti e-mail adresa biti iz SCG a ti da si trenutno u Zambiju. Glupo ti je to sto si napisao da si iz te zemlje kada se po e-mail-u vidi da si iz Srbije ( tacnije iz Novog Sada ako se nevaram ).

Na vrh
vstojsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vstojsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 23:47

Probaj na adresi www.dvdempire.com bar imaju cover-e za najveci broj anglo-americkih i ostalih velikih filmova objavljenih na DVD.

Pozdrav, Vladimir

Dovle
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.