Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX/DVD Player KISS DP-1000,slim line
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX/DVD Player KISS DP-1000,slim line

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: pitanje
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [50,00%]
2 [50,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Birdflesh View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Birdflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX/DVD Player KISS DP-1000,slim line
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 03:00

što mislite o ovom uređaju?

Cijena mu je oko 800 kn,što fakat nije puno.

sam mi nije jasno da li prihvaća titlove(hoću reći,da li to malo čudo tehnike prihvaća srt. ili sub. titlove ili iste moram prije lijepit na film?)

hvala.

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 08:59

PRIHVACA SVE SRT. i SUB. TITLOVE. IMA I 10/100 ETHERNET MREZU TAKO DA I NEMORAS UBACIVATI CD-OVE NEGO IH LEPO SMESTIS NA KOMP I POKAZES PLEJERU GDE SE TO NALAZI PREKO JEDNOG MALOG PROGRAMA I ONDA IH UCITAVAS PREKO PLEJERA U UDOBNOJ FOTELJI ISPRED TELEVIZORA. U Z I V A N C I J A  1 ! ! !

P.S. NE VALJA TI ANKETA. NEMA DA I NE NEGO SAMO ODGOVOR, ODGOVOR!

Na vrh
Birdflesh View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Birdflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:53

sTari,kupio sam danas pleyer koji sam naveo u naslovu topica.Spojio sam ga sa scartom u tv,i u početku je sve funkcioniralo kako treba.Čitao je dvd,divx,sve !Odjednom je samo prestao očitavat diskove,i kad stisnem setup,nemogu se "šetat po njemu",daljinski mi samo funkcionira "eject disk"....

molim hitnu pomoć!

HVALA

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.