Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD u DIVX ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD u DIVX ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vladooo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD u DIVX ?
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2004 u 13:04
Jedini alat koji koristim po ovom pitanju je EasyDivx, ali tu imam dve zamerke, prvo treba mu jako puno vremena za konverziju ( i do 5-6 sati), i drugo ako odaberem opciju da mi film smesti na jedan cd ( do 700 mb) dobijem jako los rezultat. Ima li neko neki bolji i efikasniji alat da zna za njega da mi preporuci?
Unapred Hvala!
sve u svoje vreme...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2004 u 14:16
Ja koristim Auto Gordian Knot jednostavan brzo radi a i odlična kvaliteta slike
Na vrh
Anthony@djol View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2004 u 22:55
Originalno postovano od strane božo božo piše:

Ja koristim Auto Gordian Knot jednostavan brzo radi a i odlična kvaliteta slike

Ja imam taj program ali se bash i ne snalazim s onim step 3, i oni vobovi koje dobijem decryptiranjem dvd-a, oni se ne kompresiraju nego naraste od 5 gb do jedno 20, i onda mi javi error da nema vishe mjesta na disku, hehe...

Uglavnom, taj easy divx ogromno sucksa, ima jedan odlichan dvdx program, odmah utiska subtitlove u film, ali isto nisam bash zadovoljan sa slikom, i onda ja to lijepo imam instaliran i Dr.Divx, hebenica je program totalna, samo je mana shto nema subtitlova. Imam onaj VOBSUB program ali ono nije za laike poput mene, zato postoji ovaj odlichan site, hehe!!!

Thumbx up, people!!!
I belive in the music, it's the sound that makes me move!
The house musique!
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2005 u 22:39

Ace DVD Backup 1.2.13 taj program je fenomenalan za rip DVD u DivX ili XviD...mislim da zaslužuje pažnju barem da se proba i ja sam to učinio i ostao kod njega pa ga preporučujem svima...

http://www.aokx.com/

skarahas
Na vrh
fehim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fehim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 00:08
A zasto ne koristite opensource DVDx 2.2 koji prilicno lijepo radi...
Pokusao sam koristiti Dr.DivX ali imam problema sa zvukom koji kasni za slikom kada napravim konverziju. Mada sam primjetio da je kvalitet slike i kompresije mnogo bolji u odnosu na DVDx.
Fox
Na vrh
fehim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fehim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 00:13
Hmmm a ovaj Ace DVD Backup 1.2.21 evo upravo probavam pa cemo da vidimo nadam se da ce on zaista raditi bolje od ostalih ....
Fox
Na vrh
fehim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fehim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 00:16
Sa ovim ACE DVD Backupom ne mogu mpg2 film koji sam snimio sa sat-a da prebacim u DivX tako da on otpada. Idemo da vidimo ovaj drugi Auto Gordian Knot.
Fox
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 09:07

DVD Decrypter ( Ripanje DVD-a )

+

VirtualDubMod ( Razdvajanje zvuka od slike )

+

Winamp + AC3 ( Zvuk iz AC3 Formata u WAW )

+

Waver ( Iz WAV Formata u MP3 FORMAT )

+

VirtualDubMod ( Konverzija MPEG Formata Slike u XViD/DiVX Format i konacno spajanje slike i zvuka u jednu celinu isto sa ovim programom )

=

NAJBOLJI MOGUCI REZULTAT SLIKE I ZVUKA!!!

Na vrh
fehim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fehim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 13:04
A da li to znaci da moram uvijek prvo razdvojiti sliku i zvuk a zatim napraviti konverziju u DivX.

Shvatio sam zasto imam desinhronizaciju ali ne znam kako da to popravim. Problem je sto sam filmove snimao sa ProgDVB-om a nisam imao bas najbolji signal tako da unutar filma imam na dva mjesta "ruzne kockice". Na tim mjestima izgubi sinhronizaciju i imam kasnjenje zvuka. Iako je u mpeg2 sve O.K....
Fox
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 19:52

Originalno postovano od strane fehim fehim piše:

Sa ovim ACE DVD Backupom ne mogu mpg2 film koji sam snimio sa sat-a da prebacim u DivX tako da on otpada. Idemo da vidimo ovaj drugi Auto Gordian Knot.

...ako dobro vidim tema je DVD u DivX a ne MPEG u DivX...a i u nazivu programa je DVD pa ga nisi niti trebao probati ako želiš drugu konverziju...

skarahas
Na vrh
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 20:54
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 22:25
DVD Decrypter
DVD2AVI + VFAPI codec&converter
Lame + Razorlame
SubRip + Textsub plugin for Virtual Dub
VirtualDub
i naravno kao kodek windows media video 9 ili divx 5,2 sa najjačim opcijama...
Na vrh
Dunavac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dunavac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 06:27

Gordian Knot možda jeste najkvalitetniji, ali ubedljivo NAJBRŽI je Winavi video converter 6.3, a rayliku u kvalitetu slike i zvuka uopšte ne primećujem.
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 23:33
WinDVD za vcd i svcd farmate! Slika bude dobra (nekad , kad je film od 1:30 h) !
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.