Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako da ubrzam bittorrent?????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako da ubrzam bittorrent?????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stiv View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stiv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako da ubrzam bittorrent?????
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 22:27
Kako mogu ubrzati bittorrent? mnogo dugo mi traje skidanje filmova ponekad i po 4 dana
Download rate je negde oko 6 do 14 nikad vise a total speed je oko 50 i 60
Da li neko zna kako da ubrzan bittorrent ??ż?żżż??
PUNO HVALAZZZZZZZZZZ
LAterz7z7z7z7z7z7z
Theres A Monster Outside Of My Window! Can I Have A Glass Of Water?
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 01:43
koliko ja znam bitorent ne mozes ubrzat

provaj skidat s mircom /maks brzina/

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 08:04
Ne znam odgovor na tvoje pitanje no probaj dc++. Evo pajdo je u četvrtak oborio rekord u našoj maloj lokalnoj zajednici. 23 megabajta po sekundi. Na nekom talijanskom hubu.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 13:29
Gle o tome se vec govorilo prolistaj malo starije topice nalazi se po topicu "besplatni filmovi-gde to ima?????" na drugoj stranici. Ja sam isto pokusao ubrzat taj bittorent ali nije ti neka velika razlika.

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 17:24
Možete li mi reći kako za dsl namistim dc++ da "ide" sta bolje Connection settings ...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 18:08

Originalno postovano od strane alincoln alincoln piše:

mozda imaju t3 liniju koja ide 45 mb/s ili mozda oc3 koja ide 155 mb/s

Ono prvo. No problem je što ta računala preko kojih idemo na net, imaju stare diskove pa ne mogu pisati podatke brzinom kojom ih se skine pa većinom fileovi koji se skinu tom ogromnom brzinom, ne valjaju.

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 19:57

@ : toknezev

-Možeš li mi reć kako triba namistit oni aktivni dio koristim pasivni trenutno.

-I jel možda znaš zašto kad dižem mi je brzina 2-3% od ukupne moguće.

THX

Ažurirao Kakaroto
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 21:24
Ne mogu reći da baš kontam što hoćeš pitati, no ja koristim neku staru verziju (mislim 0,3) i ja sam jedino trebao od namještanja nekih postavki staviti koji je share folder, download folder, odrediti broj slotova i nadimak. I ništ više. A u svezi brzine, to ti ovisi o brzini uploada krisnika koji share-a ono što tebi treba. Npr tvoj maksimalni download je 100kbps no uploaderov je upload 10kbps, što znaći da ćeš ti downloadati maximalno 10kbps. Ne nužno svih 10kbps. Vrlo često i manje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.