Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amstrad DVD/Divx problem subtitle
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Amstrad DVD/Divx problem subtitle

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SIBIR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Amstrad DVD/Divx problem subtitle
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 22:35
imam jedan poprilicno glup problem,imam amstradov dcd/divx player al kad gledam divx na njemu nemogu da učitam titl.imam FFDSHOW I i druge programe ali mi rade samo na kompu,tj. zalijepi mi titl na film ali neznam kako da to zajedno snimim!please help jer cu poludit vise
sibir
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 23:07
pa moras skinuti za doticni dvd player firmware i usnimat u
njega!!!
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 21:33
hvala al dali znas di bi to mogo skinit i kako to da stavim u dvd player,jer stvarno neam pojma sve sam probao al neradi.
sibir
Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 23:46

Upišu u Google ono što te zanima i malo pričekaj.

Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 19:32
jesam al sve piše na nekom sranju od talijanskog i nekontam baš ništa,skinio sam firmware od drugog dvd al nemam pojma kako da ga usnimim u svoj.kako to ide,preko cd-a ili
sibir
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 20:37
Evo ovdje mozes skinuti firmware http://www.solaricom.it/html/download.html
(ne znam koji imas model)
Cini mi se da je poprilicno jednostavno i za one koji ne znaju talijanski
P.S. To sta ti ne znas talijanski ne znaci da je "sranje".
Ako ti treba pomoc, javi.
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 21:21
ma nije sranje samo kazem jer sam vise toliko poludio.imam amstrad dvd/divx dx3010.neam pojma vise sta da radim.pa teba mi svjetska pomoć jer nemogu nać svoj model a kontam da bi možda firmwae od nekog sličnog upalio.usput,neznam kako da to usnimim u dvd player.ako moš nekako pomoć javi ili ako nešto nađeš moš mi poslat na mail.fotak@net.hr.
hvala
sibir
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 22:02
Ne mogu pronaci taj model. evo kako instalirati model dx3014. Probaj mozda upali.
http://www.solaricom.it/html/download.html
Upgrade ces "download" na dnu stranice gdje pise "clicca Qui per scaricare il programma"

1. spojiti player divx na tv
2. upaliti player i tv
3. pritisnuti open
4. ubaciti cd na kojem je upgrade
5. ugasiti player divx
6 drzeci pritisnuto stop upaliti player. pustiti stop nakon
4 sekunde
7.Automatski player pokrece instalaciju upgrade i trazit ce ti da pritisnes play. Nakon toga player sam instalira.
8 Nakon zavrsene instalacije treba ugasiti pa upaliti player. Prije gasenja izvaditi cd upgrade.
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 22:06
Mozda je ipak bolje da pricekas. Moguce je da zeznes software playera.
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 13:58
ok,hvala.probat cu stim,jer nisam ni ja našao svoj model,al nemam pojma kako to da nema baš tog modela.a valjd upali i sa ovim,javim ti.još jednom hvala
sibir
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 19:13
hvala,ali da sam nas kako me to živcira.jel imaš možd taj bug ili jel možda znaš neke stranice
sibir
Na vrh
nejcov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nejcov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 14:51
Originalno postovano od strane SIBIR SIBIR piše:

hvala,ali da sam nas kako me to �ivcira.jel ima� mo�d taj bug ili jel mo�da zna� neke stranice

Aja mislio da sam samo ja budala kupio taj amstrad dx 3010.
Več viąe od 14 dana traľimF/W za njega,al nigdje niąta.Na italijanskoj stranici imaą samo fw za 3014,3015,3016, ali svi oni imaju ugradjen mediatekov chip,dok 3010 ima,barem u mojem VIBTRATTO II ES6629F CHIP. I ja sam mislio da mogu upgrade napravit sa nekim sličnim fw modela, al ne ide.
Uopąte neznam kako da pročitam koji fw je original instaliran(open tray,1,2,3, enter i te gluposti nedaju rezultat).Ima na trľiątu dosta modela sa vibratto chipom ali sa es6629f joą ga nisam naąao.Stoga ti preporučujem da sačekaą dok netko ne napravi ili pronadje fw za njega, jer ako ga zezneą,koątat če te da ga popravią.
javi ako neąto nadjeą.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.