Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s printerom i DVD pržilica.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s printerom i DVD pržilica.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivan blazevic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan blazevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s printerom i DVD pržilica.
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 21:00

Imam printer Deskjet 640C.Printer mi je prije normalno radio.Sve dok nisam prije mjesec dana nisam kupio boju i stavio ju u printer.Od tada mi se javlja problem.Svaki puta kada hoću isprintati npr. 5 stranica on mi isprinta 1 i zaštopa.Ako tko zna u ćemu je problem neka mi javi.

Namjeravam kupiti neku DVD pržilicu cjene od 600-800 kn.Ako netko zna neku DVD pržilicu takve cijene a da nije totalno sranje neka mi ju preporuči.Još bolje ako ju netko prodaje možemi se javiti de se dogovorimo.

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 21:12

To sa printerom, to se i meni prije jedno mjesec dana dogodilo, isto to, samo što ja imam HP-3420.

Ma sada i dual-layer možeš naći za 550-600 kn, pogledaj hgspotov cjenik.

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 23:40
Uzmi PIONEER DVR-108! + i - dvd-e snima brzinom 16x a dl 4x.Preporucuju ju neki informaticki casopisi(pcplay,...).
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 09:34
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

Uzmi PIONEER DVR-108! + i - dvd-e snima brzinom 16x a dl 4x.Preporucuju ju neki informaticki casopisi(pcplay,...).

I ja.Uvijek.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 08:12

proizvodac vodi brigu? pa i ne bas... uglavnom slobodnjaci rade firmware... ali da je ok, jest.

Pozdrav

Na vrh
ivan blazevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan blazevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 21:24
Originalno postovano od strane Master Master piše:

To sa printerom, to se i meni prije jedno mjesec dana dogodilo, isto to, samo što ja imam HP-3420.

Ma sada i dual-layer možeš naći za 550-600 kn, pogledaj hgspotov cjenik.

Jesi li uspjeo kako popraviti to s printerom.

Tko je faca?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.