Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi Filmovi Filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi Filmovi Filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Eska View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi Filmovi Filmovi
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 11:45

Pozdrav svim kolekcionarima i onima koji će to postati. Evo ja sam tu od kraja prošle godine i mislim da je ova stranica odlična. Nalazim se sa ljudima i razmjenjujem filmove i zasada sam imao dobrih i loših iskustava. DVD ili kino rip, fale mi kodovi, nemam titlove i ostale sitnice koje život znače svima se nama svakodnevno vrte po glavi.. ha ha

Sve više ljudi koji su skupljali DivX-e prelaze na DVD-e ali ja ću biti dosljedan DivX-ima dokle god će ih biti. Ja mislim da je za sve nas prave filmofile koji smo ostavili toliko love u videotekama(gadovi 10kn za film) DivX došao kao preporod. Živio TV-out...

Zamolio bih Vas za vaša mišljenja i iskustva što se tiče prodaje(inače je prezirem iz dna duše),razmjene,preporuke nekih dobrih filmova i svega drugog u vezi s DivX-ima da izjasnite.

Pozdrav od kolekcionara...

De gustibus non es diskutandum
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 14:14
i ja sam prezirao prodaju, sve dok nisam morao prodati da nesto mogu kupiti...
jeb... da imam love onda ne bih sad prodavao.

sto se tice divx-a, volim ga ;) , ali jos vise dvd format, ali naravno da je skupo posudivati, ali sto ces... nekako se mora zaraditi.

pozdrav

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 14:23

Ja sam član ovoga foruma malo više od godinu dana, tek kada sam počeo skupljati filmove bilo je vrlo teško, svaki novčić odvojiš za filmove, i još ako želi imati neki film iz videoteke (a tako je na početku bilo) odvajaš po 10kn za DVD film i prebacuješ ga u divx, tada su mi DVD snimači bili "pojam".Sada je to mnogo lakše,6 divxa na DVD, odlično!Počeo sam prodavati filmove načisto zbog nedostatka novca (nitko od nas ne sjedi u saboru i zarađuje lovu), novce je nekako trebalo skupljati da bi se nabavilo filmova i da kasnije imaš što ponuditi ljudima u razmjenama, tako to uvijek ide od početka toliko od mene...

Pozdrav!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Eska View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 14:27
Ja joj ljudeki nemojte me krivo shvatiti , jedno je prodaja zbog egstitencije a drugo zbog zarade...
De gustibus non es diskutandum
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 14:31
Razumijemo.Ajd ako hoćeš javi mi se na mail u potpisu za neku razmjenicu, jel može?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 05:53
Bok !!!!  U potpunosti te podržavam. Imamo slične poglede na   "svijet" (mislim na filmove) . Samo znaš jedna stvar mi nije jasna. Puno je ljudi ovdje ostavilo kataloge i želju za razmjenom . Jedan kontak i više se ne javljaju. Mislim da nije razlog tome što imam ili nemam nešto posebno od filmova i muzike za ponuditi u razmjenu. Evo vidiš ti osobno si pronašao dosta toga od mene (i ja od tebe) i razmjena je uspješno obavljena. Mislim da sam putem titlova obavio svega dvije , lažem , tri razmjene , s time da ona prva razmjena je bila putem internet oglasnika  i oglasa koji sam ja dao da razmjenjujem muziku i filmove. Čovjek koji mi se javio mi je i preporučio ovaj forum kao potencijalno mjesto gdje ima kandidata za razmjenu . No kao ljubitelj muzike i filma , tješim se bit će bolje !!! Pozdrav  !!!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 10:32

prodajem CD-ove da bih vratio novce koje sam uložio kupujući ih

oču da budem na nuli

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 13:57
a cuj, nikome nije lako... ma lazem, nekome jest ;) ali ne treba nekoga crniti i nazivati PIRATOM (uf, kako tu rijec mrzim) zato sto zeli prodati filmove. Konkretno, ja dobivam iz Slovenije filmove od prijatelja, a za razmjenu mu prevedem koji film sa srpskog na hrvatski ili popravim fps ili kvacice i onda si mislim nesto malko zaraditi s time. Ipak prodajem jedanput manje nego sto to radi Megasoft i slicni. Igre nabavljem od jednog frenda sa faksa koji znas sve te stranice sa linkovima i slicno. Njemu nesto placam, nije puno ali opet nesto placam. Pa onda i ja nesto zelim zaraditi. Ali vec je sad malo to sporije... slabo se kupuje. A sto se tice razmjene dosao sam do te mjere da nikome ne vjerujem (upravo zbog raznih prijevara), ali isto tako ne mogu ne vjerovati nekim istaknutim clanovima ovog foruma, zar ne? ;)

uglavnom vec bezveze pisem, pa da zakljucim: filmovi su zakon!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.