Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebaju mi titlovi!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebaju mi titlovi!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivan blazevic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan blazevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebaju mi titlovi!!!
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2005 u 23:23

Trebaju mi titlovi za DBGT epizode koje su na japanskom jeziku i imaju titl na engleskom. Našao zam za njih neke titlove ali mi kasne.Imam Dragon Ball filmove 1,8,12,5,6,7, na talijanskom jeziku, za njih mi također trebaju titlovi. Ako netko ima te titlove ili zna na kojoj ih stranici mogu skinuti neka mi se javi.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan blazevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 21:25
Šta nitko nema te titlove?
Tko je faca?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan blazevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 22:00
ŠTA STVARNO NITKO NEMA TE TITLOVE.
Tko je faca?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.