Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Avi-Mpg-Splitter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Avi-Mpg-Splitter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddodo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Avi-Mpg-Splitter
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2004 u 17:50

Skinuo sam ovaj mali programčić za dijeljenje avi i mpeg datoteka na dva ili više dijelova, ali nakon što je prošlo 10 dana traži me da se registriram. Ima li netko da se također služi tim programom pa možda ima code za registraciju ili zna za neki link gdje bi našao verziju da nije trial.

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2004 u 19:27
Probaj ovaj
User name Dalibor
Serial SV291-161R3VS-67328
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2004 u 20:10
Ne prihvaća, kaže "code is invalid".
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2004 u 22:23
Koja ti je verzija programa ja imam v2.31
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 01:12

moj prijedlog da skuzis koju verziu imas i reci nam ili potrazi sam na net.

pozdrav

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 08:53

Verzija je 3.22, ali izgleda da sam sjebo stvar. Probao sam mjenjati datum na kompjuteru da vidim što će se dogoditi i dogodilo se to da više nemam mogućnost čak ni upisivanja code-a. Samo mi da poruku da je datum mjenjan da bi se zaobišao sigurnosni sistem programa i da se obratim autoru programa. Isto se događa i kad ga deinstaliram i ponovno instaliram, čak sam ga ponovno i skinuo sa neta i opet isto. Inače, našao sam još dva slična programa, Avi Splitter i AVledit, ali isto su trial version, možda netko zna njihov reg. broj.

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 09:27
e poslo sam ti na mail crack
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 10:44

Hvala ti, to je vjerovatno ono što mi treba, ali na žalost, izgleda da sam stvarno sjebo stvar s tim mjenjanjem sata. Što god da napravim dobijem poruku da je mjenjanjem sata pokušano zaobilaženje sigurnosnog sistema programa i to je to. Čak i kada pokrenem crack koji si mi poslao. Tražio sam u registry-u da li je di zapisano ali ne pomaže, nešto sam i našao ali to nije to.

Hvala ti još jednom na trudu, ali mislim da ću odustati nemam više ideja.

Pozdrav !

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 11:17
Uspio sam, našao sam verziju 2.31 i upisao serijski broj koji si mi jučer poslao i sve šljaka. Hvala na pomoći.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 12:12
E ipak ne šljaka. Program radi i nije više trial, ali mi ova verzija ne otvara avi datoteke, jednostavno kaže "cant open avi file". Zna li netko u čemu može biti problem?
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 23:29
e to sada vec postaje komplicirano malo radi malo neradi!!
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2004 u 08:38

Ma program radi, ali ne otvara avi datoteke, da nije neki codec u pitanju?

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2004 u 17:58

Ali mpg datoteke otvara, sada sam skužio, a avi neće. Je li se netko koristi tim programom, pa zna u čemu je stvar?

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2004 u 21:30
Pribaj naci onda neki drugi splitter npr. All Video Splitter
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2004 u 15:21

Nije u tome stvar, stvar ti je vjerovatno u nekom od codeca, imao sam i ja takvih problema, insaliraj si najbolje neki codec-pack!

Pozdrav!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2004 u 20:59
Hvala svima na pomoći, riješeno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.