Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Say It Isn`t So titlovi????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Say It Isn`t So titlovi????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dava View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dava Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Say It Isn`t So titlovi????
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2003 u 15:53

Ne mogu nigdje naci titlove za Say It Isn`t so.Kako to da ih vi nemate.Ako ih ima netko jeli mi moze javiti.Maloprije sam vidio da se jos netko zalio na to ali nije mu bilo odgovora od administratora.

Be Inspired!!!
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2003 u 16:32
Stvarno nemamo taj titl ali čim ga nabavimo bit če stavljen.On i nama treba a i ja sam gledao film bez prevoda.Film je odličan.
Na vrh
Dava View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dava Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2003 u 20:27
Odlican je.Ja sam sve shvatio i bez prijevoda ali sam htio spojit racunalo na TV pa da ga mogu gledati ostali ukucani sa titlovima ali ocito ne moze. 
Be Inspired!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.