Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi Procesor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi Procesor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
defiant1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi Procesor
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2004 u 23:01

Da li na maticnu plocu MSI ,socket A,K7T-Turbo R,VIA KT133A,266 Mhz bus,AGP 4x mogu staviti procesor Athlon xp 2400+ 266mhz bus?(ili neki drugi samo da je jaci od sadasnjeg 1200mhz).  HITNO JE!!!

registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2004 u 07:24
Ne mogu vjerovati da netko ima ploču ko ja. Nemam pojam koji je odgovor na pitanje (ja imam 1700) no reci imaš li ti usb 2.0 na njoj?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2004 u 10:30
Možeš staviti neki od starijih procesora.Mislim baš da je 2400+ gornja granica,tj. da je on zadnji s FSB 266 Mhz.S njim bi trebalo raditi...Ali bolje zamijeni matičnu,s ovom se nećeš baš naigrati...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2004 u 10:55

To mi je maticna na starom kompu i nema usb 2.0. Trebam jaci proc na njemu zato da mogu normalno igrat igrice u LAN mrezi. Hvala na savjetu žile ali ak kupim novu plocu onda ce mi propasti 896mb sd rama na ovoj jer sve nove podrzavaju samo ddr i ddr2.

registrirajte se na:
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2004 u 20:51
512 Mb nove DDR memorije ti garant daje bolje rezultate nego 900 te stare SD memorije.
Na vrh
mistery View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mistery Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 14:58

Ovdje ti ja mogu pomoći , ako si dobro napisao i ako je ploča k7t-turbo , onda nažalost ništa od toga , možeš pogledati , koje procesore podržava tvoja ploča na: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=100&kind=1

Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 15:50
Hvala na informaciji mistery ali odlucio sam poslusati korisnika žile i kupio 512ddr i maticnu ASUS A8V DELUXE WIFI za athlon 64 socket 939.Iduci tjedan kupujem athlon 64 3000+ sck939.
registrirajte se na:
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 19:42
Jesi uzeo 2x256 Mb ili 1x512? Da iskoristiš dual channel...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 21:36
Uzeo sam 2x256
registrirajte se na:
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.