Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lg dvd-rom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lg dvd-rom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lg dvd-rom
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 21:13
Problem. Ubacio sam dvd u rom i nije ga prepoznao. Probao sam izbaciti dvd no nikako se rom nije htio otvoriti. Pritisnuh bar 74 puta. No nije htio. Uzmem ja spajalicu i kroz onu malu rupicu sprijeda malkoc otvorim rom i ručno izvučem van i maknem dvd. Zatvorim i upalim računalo. No tad evo problema. Dvd-rom se sam s paljenjem računala počije otvarati i treba mu za to nekih minutu. Otvara se centimetar po centimetar. A kad se otvori ne želi se zatvoriti. Ak zatvorim ručno on opet počen spor proces otvarnja. Zna li netko u čem je problem i kako to rješiti?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 21:25

koi je DVD,koja oznaka,imo sam i ja problema sa dva dvd-roma(lg-eva),jako su loši i brzo se kvare

također nisu mogli ni dvd ni cd očitat,naon što sam rastavio pogledo sam kablove unutra bili su nekako pozelenili:),probaj rastavit pa vidi ša bude

Ažurirao Darkus
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 22:43

Originalno postovano od strane Darkus Darkus piše:

koi je DVD,koja oznaka,imo sam i ja problema sa dva dvd-roma(lg-eva),jako su loši i brzo se kvare

također nisu mogli ni dvd ni cd očitat,naon što sam rastavio pogledo sam kablove unutra bili su nekako pozelenili:),probaj rastavit pa vidi ša bude

Kupljen 27.1 u Ve-milu što znači da još ima garanciju i što takođe znači da u skoro godinu dana nije mi pravio probleme. Dakle čini mi se ok uređajem. No ovo danas me zaprepastilo. Ne usuđujem se ništa otvarati. Ima li neka druga solucija?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2004 u 10:43
Najbolje ti je da odneseš u Ve- mil i daš njima da ti ga poprave, to ti je najisplativije....
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2004 u 11:19
isto oko godinu dana nije pravio probleme i onda je samo crko
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.