Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ATA  na S-ATA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ATA na S-ATA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ATA na S-ATA
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 11:38
Evo ovako iman matičnu s s-ata hdd ne podržaje ja mislim ata jer san iša spajat i bezuspješno pa me zanima jel se to može nekako spojit neki pretvarać kabela ili .....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 11:45
Spoji 40 pinski ide kabel(kakav ide u cd/dvd uređaje).Ostatak ti je drkanje po biosu.Ata-->sata konverter se isporučivao sa abit NF7 matičnim (serillel se zvao),ali neznam jel se tako što može odvojeno kupit.Inače sata diskovi i njihovi kaablovi su prilično nepraktični ako puno drkaš po unutrašnjosti kompa,lako se odspajaju...
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 12:38
? pa ne pričaju svi čakavski?? što si mislio reći??
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:57
Skužia san ja i uspia san spojit ka šta je gore rečeno jedan disk maxtor ali wd nikako
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:00
Ozada imaš jumpere.Pazi da ti na oba diska nisu na istim pinovima.Dva uređaja na istom kabelu ne smiju biti isto označena(to ti je ono master/slave).
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 00:52
Znam glavni mi je master ovi san prova sev slave master bez jumpera ve opet neće a maxtorov stavim slave i sve uredno radi
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 10:21
Onda na jedan kabel stavit optiku u disk?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.