Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DAEMON Tools
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DAEMON Tools

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DAEMON Tools
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 19:38
Pomoću ovog programa raspakirujem filmove koje imam u bin i cue formatu i to da učitam cue preko virtual device. No, nekad mi se dogodi da dobijem film koji ima samo bin. Kako da i njega raspakiram?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 13:51

najbolje ti ga je sprzit sa Alcoholom...

e da nepodrzavaju sve verzije daemon tool-sa sve formate slika, to sam negdje pročitao kad sam trazio za sebe, pogledat cu danas koja je moja verzija pa probaj sa njom, ta bi kao trebala biti za sve

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 22:08

DAEMON Tools 3.29.0.0

probaj s tom verzijom, ta bi kao trebala biti za sve

sorry, nisam ni vidio tocno sto si napisao, e stvarno neznam ako ima samo *.bin file 

Ažurirao apocalypse
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2004 u 08:01
Alcohol 120%, po neni najbolji software za imagea bilo za prženje bilo za otvaranje preko virtualnog CD-a
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.