Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gospodari prstenova extended trilogy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

gospodari prstenova extended trilogy

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
switch View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj switch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: gospodari prstenova extended trilogy
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 15:15

skinia sam lord of the rings extended trilogy sa seedlera i s 3 avi datoteke su bili svedski i finski titlovi. trazia sam svugdi hrvatske titlove i nigdi nema za ovu verziju koju ja imam.

fellowship of the ring extended 1,33 gb, traje 3:19:42, audio bit rate 192kbps, video 25 fr/sec

two towers extended 1,42 gb, traje 3:34:35, audio bit rate 192kbps, video 25 fr/sec

return of the king extended 1,61 gb, traje 4:02:14, audio bit rate 192kbps,video 25 fr/sec

help neko..........

Na vrh
Danijel007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 22:34
ostavi mail i dobijes ih vrlo uskoro
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 01:42
E, može mi neko na brzinu objasnit razlike između osnovnih verzija i ovih produženih. Mislim znam da su ove verzije duže i imaju novih scena, no kako to utječe na priču, razvoj radnje, itd...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 02:16
razlika je u tome da su u ovim verzijama scene za koje je redatelj mislio da nisu toliko vazne pa ih je srezao...
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 12:03
ma zna on to a znam i ja no nas zanima da li to utjece ikako na pricu
kick-ass
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 15:07
ne utjece, pa bilo bi to malo bezveze, onda bi bili to razliciti filmovi..
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danijel007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:25
autore zar neces titlove?????
Na vrh
switch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj switch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 20:00
posalji na bardem@net.hr, thanx unaprid
Na vrh
switch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj switch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 20:03
razlikuju se po tome sta su scene borbi duze i ima par stvari koja su u knjigama al su frajeru bile "nebitne" za film. zato postoji director cut
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 20:05
kontam da mu nisu bile nebitne nego bi film onda trajao, koliko 5 sati? pa tko bi dovraga izdrzao pet sati sjediti u kinu? ja jedva izdrzim 2
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:23
Ajd i meni pošalji na dajmidivx@hotmail.com

Fala
Na vrh
crni83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 00:42
e aj pošalji meni samo za LOTR:Fellowship of the ring.taj nisam uspio pronaći
Na vrh
crni83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 00:47
evo i mail crni083@gmail.com
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 17:30
Ja još nisam dobio
Na vrh
veerra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj veerra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 17:56

imam prevod za ovu verziju ali nemogu nikako da napravim upload.Poslacu onom koji obeca da ce da stavi prevod na stranici.

Na vrh
crni83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 20:39
ja ću staviti na http://www.divx-titlovi.com/
Na vrh
petarl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj petarl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
Jesi li upload-vao? Vidim da postoji nekoliko verzija.

Ažurirao petarl
Na vrh
crni83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:33
nisam još primio titlove.čim ih dobijem staviti ću ih na stranicu
Na vrh
crni83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 00:38
uploadao sam
LOTR - The Fellowship of the ring (3CD,25fps)
LOTR - The Return Of The King (3CD,25fps)
oba su Extended Edition
Na vrh
switch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj switch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 14:39
sve je to dobro al ja još nisam uspia rješit subove za ova tri filma. ja ih nemam na 2 ili 3 cd nego su avi fileovi u komadu. 3 avia su 3 filma ka šta sam na početku ovog topica objasnia. kad idem spajat subove u jedan uvik se negdi u filmu pobucaju i nastane pizdarija,slika i zvuk ne odgovaraju  tekstu. kao u kolu sreće, da pitam, može li ko ponuditi konačno rješenje? ha ha ha
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.