Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Fog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Fog

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Petar Pan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Fog
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 18:52
Dal je netko gledao nabedeni film..u njemu glumi i Rade Serbedjija..dal ga se isplati skidati sa Neta? tnx!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:04

pa pogledaj mu samo rating na imdb-u!!!

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Petar Pan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 20:06
sorry..al ne znam sto je taj imdb pa ako moze neko objasnjenje..bio bi zahvalan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 20:13
Levim tasterom miša klikni na link ispod.... i sve će ti se kasti samo...
http://www.imdb.com/title/tt0432291/
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 20:13
ne skidaj ga. bolji je Carpenterov od pre 20 god
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 06:22
film je odlican i skidaj ga,neces zazaliti!IMDB je Internet Movie Data Base!najveca baza filmova na internetu.Koji god te film interesu je ukucaj www.imdb.com i ukucas film i on ti da sve o njemu!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:06

Originalno postovano od strane Petar Pan Petar Pan piše:

Dal je netko gledao nabedeni film..u njemu glumi i Rade Serbedjija..dal ga se isplati skidati sa Neta? tnx!

tražim taj film ali ga nemogu naći,daj mi link

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:32
ja ga imam ali je kvaliteta užasna tako da bolje pričekaj da izađe malo bolji kino rip TC ili TS jedno od ovih dava sigurno sljedi za koji dan
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 01:09
meni je ok kvalitet snimka, ali film je dosadan...
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 01:22
pre ce stici dvdrip jer ja imam kino verziju vec par meseci

(a josh ga nisam odgledao)

p.s. mada verujem klokanu, jbg, carpenter je baja i mnogo ga volim
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 01:50
veruj mi, kad odgledas novi fog, moraces odmah ponovo carpentera!!
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 02:02
bice mi kao da sam ga prevario hahahahahaha

kako napreduje klokaneeee?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 06:04
samo sto nije ... sutra, tj. danas  kad se probudim okacim ga.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 13:48
novi nisam gledao tako da ne mogu nista reci ali stari mi je sranje, jedini carpenterov film koji mi je glup do bola
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 14:22
speedy greshna ti dushaaaa

kao klinac sam se usr'o kad se onaj natpis  na onom parchetu drveta pojavio 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 14:25

meni je walker teksacki rendzer bio zakon kad sam imao malog
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 15:37

Uvek je glupa priča prema kojoj praviš horor, to je zakon. A ovaj Fog najgluplji od svih...

Al ipak Carpenter napravio film za pamćenje! Za razliku od ove nove verzije...

Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:07
ma bre ljudi da se razumemo, fog i nije najbolje carpenterovo ostvarenje ali
sama atmosfera istog filma i nachin podizanja tenzije od pochetka do samog kraja je sami vrh umeca reziranja koju je mogao tako da obavi samo mr. carpenter

prichajte sta hocete ali carpov fog rulez
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:08
@klokan

videh budan si, hocesh da ti skuvam kafu?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:10
Može. Slađu, svrhnjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.