Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moloim vas pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moloim vas pomoc

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moloim vas pomoc
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 23:48
evo danas sam kupio kucno kino sony day dz100,cita sve dvd,mp3 divx,i sad me zanima dali netko zna kako da ucitam titlove mucim se vec dva sata i ne uspijevam,sve sam probao film mi se zove naprimjer AL.avi tako mi pise i AL.sub pa ako netko slucajno zna na koji nacin da to sredim bio bih mu jako zahvalan,prodavac mi je rekao da cita titlove,e sad ili ja to nekontam neznam molim vas pomagajte.,.,
JACK
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 23:54

hm i ja nedavno kupio sony

čita svaki treći divx  a titlove kad hoće... kontam da nije do extenzije titla... ali nemam snage provjeravati...

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 00:00
ma cita mi svaki,imam na jednom dvd 6 filmova i svaki otvori bez problema,ali neznam gdje se treba stisnuti da ocita bas titl od recimo 4 filma jel ima neka funkcija,kako mislis da nije do extenzije titla... treba citati sub,srt,txt jesi o tome mislio ili
JACK
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 00:08

da na to sam mislio...

meni recimo neće da učita pojedine filmove sa CDa i DVDa

data error kaže

a za titlove ne znam... meni sam pokrene kad hoće i ne pokrene kad neće

ima na daljinskom jedna tipka za titl pri dnu... ali kad god je kliknem piše OFF

možda je fora da ime filma i titl budu isti

ko će mu ga znati

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 00:25
film i titl ti moraju biti isti Al.avi i Al.sub,,kod mene to je tako ali nece da ga ocita ima tipka subtitl ali i meni pise samo off,ali nije mi jasno prijatelj mi je kupio Vivax za 300 kn i njemu sve radi kako treba,a ja ovaj svoj platim 1 500 kn i vidi zajebancije zato mislim da tu ima neka caka,to ako nebude radilo ja to odmah vracam u ponedeljak
JACK
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 00:47
Nece ti citati nista sem ako su prevod i film istog imena ( ROOT TITLES ) !!!
    Probaj da stvar resis sa novim firmwareom. Tada ce ti citati prevod bilo kako da se zove samo ce morati da bude u istom folderu kao i film!!!

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 00:55
ma sve sam podesio film mi se zove isto kao i titl,ali ga svejedno ne ocitava,,daj mi reci gdje da nađem firmware za sony day dz100,,daj pomagaj jel vec sam poludio s tim,ali nije mi jasno kako mogu prodavati ja jos pitam prodavaca jel cita titloveod divx,naravno da cita,totalno sam   pop,,,,,,io dođe mi da sutra odem i trgovinu,ali ne radi,,zato daj prijatelju pomagaj.,.,
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 01:27

ajde molim te vidi jel to ovaj program na ovoj stranici

www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?f=FW_DA V&m=DAV-DZ100&l=hr

JACK
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:20

i onda mi kažu da je skuplje bolje... možda u zemlji čudesa...

manji mi je problem za titlove... ali što neće da učita pola divxa

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:35
Ja imam isto to kućno kino i nemam nikakvih problema jer ja sve filmove prebacujem u dvd
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:36

Trebalo bi da je to to ! Ali dobro pazi sta radis !!! Ako to nije firmware za tvoj player ili ako ga nepravilno ucitas ,dobices samo crni ekrani i moci ces da ga bacis jer  popravka kosta skoro kao i sam uredjaj. To ti je rizik kod upgrade-a. Bilo bi bolje da ga odneses u servis (ako ga ima) gde su DUZNI da i ugrade novi firmware (za neke male novce eventualno),a ako sew dogodi greska i "sprze" ti DVD ,duzni su da ti ga zamene novim !!! U svakom slucaju masina ti nije bas srecno izabrana i derfinitivno bi valjalo da se nadogradi !!!
Vladika
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:46

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

Ja imam isto to kućno kino i nemam nikakvih problema jer ja sve filmove prebacujem u dvd

kako misliš... promjeniš mu format u DVD  ili ga prebaciš na DVD kao divx...

meni neće ni s DVDa učitati neke... daklem do formata divxa je ako sam dobro skontao...

pokušao sam prebaciti u neki VCD format... ali dugo traje... imal neka brža opcija

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:56

ripam iz divx u dvd to prebacivanje traje  oko sat,dva.

Kad si prebacim divx na dvd bez ripanja znaći ćisti divx onda mi ga neželi oćitati

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:00

daklem ja bih prebacio u neki drugi format jer nemam DVD snimač... koliko bi trajalo prebacivanje u VCD ili SVCD

jel tačna teorija moga prijatelja

sony vs NEO

bolji je neo jer velike kompanije neće da se bakću za raznim formatima jer imaju brand name... dok manje kompanije moraju privući kupce pa čitaju sve i svašta jer nemaju brandname

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:16

hm evo bas sad ocu da gledam Carne

i ucita film ali nema titla što ne bi bio problem da nije film na spanskom

pogledam ime titla... isto kao film samo sto ima dodatak eng    valjda to eng koci pokretanje filma

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 14:07

film i titl moraju biti potpuno isti od rijeći do rijeći bez točki i zareza i neki gluposti

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 21:03
evo ja sam danas uspio srediti cita mi titlove,hvala svima koji su mi pomogli svojim savjetima.,
JACK
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 22:16
jesi skinuo onaj firmware za koji si napravio link
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 00:20
Da s njega sam skinuo,i u roku 2 minute je bilo gotovo,,imas postupak kako se radi na Hrvatskom,snimis ga na obican cd i stavis u dvd i ostalo pratis upute,pogledaj stranicu.,.pozdrav svima i jos jednom hvala
JACK
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 09:50
ja sam ga probao skinuti ali ništa se ne događa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.