Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Sand Pebbles
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Sand Pebbles

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mate View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Sand Pebbles
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 22:12
ima li tko ovaj film,nigdi ga ne mogu nać

glume Steve McQuenn i Richard Attenbourgh
film je iz 1966

Na vrh
seinfeld View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seinfeld Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 22:25
ima ga u mojoj videoteci s hrvatskim prijevodom, odakle si ti
Seinfeld
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 23:06
fmam i ja na dvd-u
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 11:03
za koliko prodajete?
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 15:44

razmjena

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 11:20
mirod ..imaš poruku...odgovori;)
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 16:25
pa napisao sam samo razmjena ne prodaja,ako imaš šta filmova na dvd-u napiši pa ćemo zaminit a ako nemaš pošalji adresu pa ću ti ga poklonit.Mislim da je pošteno od mene.
Na vrh
markiiii111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markiiii111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 17:12

Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

pa napisao sam samo razmjena ne prodaja,ako imaš šta filmova na dvd-u napiši pa ćemo zaminit a ako nemaš pošalji adresu pa ću ti ga poklonit.Mislim da je pošteno od mene.

ja imam sand peable i samo sam za razmjenu..markopazman@yahoo.com

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 23:59

pa kažem ti da imam malo DVD-a....
pa te pitam bi li prodao..?

uglavnom..pošaljem ti pp;)
Na vrh
markiiii111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markiiii111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:11

Originalno postovano od strane Mate Mate piše:

pa kažem ti da imam malo DVD-a....
pa te pitam bi li prodao..?

uglavnom..pošaljem ti pp;)

mozda bas imas koji meni treba..-necu prodavat..ako ne nademo poklonim ti

Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:37

Mate,kakvu ti igru igraš?

Lijepo sam ti napisa da ne prodajem a ti opet navalio.Ako imaš 5 filmova napiši koji su pa ako mi se svidi jedan uzet ću ga ,a ako ne pošaljem ti film badava i to je to.Ako ti se to ne sviđa imaš markiiii 111 pa se dogovarajte a ima i drugih ljudi na forumu koji prodaju.Pozdrav,

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 12:30

Mate,kakvu ti igru igraš?

Lijepo sam ti napisa da ne prodajem a ti opet navalio.Ako imaš 5 filmova napiši koji su pa ako mi se svidi jedan uzet ću ga ,a ako ne pošaljem ti film badava i to je to.Ako ti se to ne sviđa imaš markiiii 111 pa se dogovarajte a ima i drugih ljudi na forumu koji prodaju.Pozdrav,

LOl ..pa nikakvu..

jednostavno sam ti tia platit..da ne šalješ bez veze..

..dogovorit ću se s markiem;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.