Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chudan problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chudan problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kostur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kostur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chudan problem
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:54
E ovako ljudi imam problem sa kvacicama kad convertiram divx u dvd, da objasnim sve ja to obavim, konvertiram film u winavi, zalijepim titl, sve ok, ali kad sve zavrsim na dvd-u mi nema kvacica imam ona smijesna slova ae i ostalo mada su bile kad je film bio u divx formatu.

Mozete li mi netko objasniti zasto? Unaprijed hvala.

Ažurirao Kostur
AUTO MOTO SPORT IS THE ONLY SPORT THAT REQUIRES TWO BALLS..
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 21:13
da ti sada ne objašnjavam skini divxtodvd snimi titl u srt format i snimiš odnosno konvertiraš divx u dvd i onda ćeš imati kvačice! 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 22:39
E pa problem ti je u tom programu kojim "lepiš" prevod. Kao što u plejeru moraš da podesiš East ili Central Europe, radi pravilnog prikazivanja "naših" slova, tako i u tom programu moraš da podesiš istu stvar! 
Na vrh
Kostur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kostur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 00:04
Pa lijepim titlove sa ffdshow samo nisam nasao nigdje da mogu podesiti central ili east europe ili sl? Ili sam nesto pogrijesio? Najprije da je ovo zadnje 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 01:34
Pa kako nisi?
FFDShow --> Configuration --> Subtitles --> Font . E pa tu podesiš Easteurope...
Na vrh
Kostur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kostur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 17:17
Jedva ljudi, jedva nije u ffdshow nego u vobsub-u dok sam ja to nasao... ali ok je sada hvala na pomoći. 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 17:42
Originalno postovano od strane Kostur Kostur piše:

Pa lijepim titlove sa ffdshow samo nisam nasao nigdje da mogu podesiti central ili east europe ili sl?

Pa dobro, rekao si da lepiš sa FFDShow-om!!!! Svejedno i sa VobSub-om ti je isto

Ažurirao darije
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,110 sekundi.