Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SPYSHERIFF -  SERIAL??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SPYSHERIFF - SERIAL??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SPYSHERIFF - SERIAL??
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 22:36
IMA TKO??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 02:59
Poslao sam ti. Nadam se da će raditi...
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 18:32
e sorry, to sam si i ja skinuo i krekao sam ali mi ne radi,treba mi bas serial!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 20:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 20:30
A što ne koristiš Spyware Doctor -a? Najbolji je! A za ovog Šerifa nemam baš reči hvale....
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 00:18

ma ovaj je bio jedini besplatan sto sam mogao skinut sa neta jer nemogu skidat velike stwari,vidit cu za ovaj doctor pa se mozda rijesim ovih 128 virusa i spyware-a!!

help me people!!!

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 02:28
Houli faking šit.
Podhitno skini NOD32 i SPYWARE DOCTOR-a ( daću ti crack) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 12:27
Otiđi na stranicu www.download.com i tamo ćeš nać spyware doctor.
Firefox user
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 18:36
imaj ovaj NOD32 al nepomaze,a ovaj doctor nemogu skinut,neda mi ova gamad od virusa!!!! jel ima jos koji manji(nemogu skidat velike)program koji bi me rijesio problema ili bas moram formatirat disc?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 18:46
skinuo sam neki razespyware 2.0 koji mi je naso dvadesetak spyware-a(i to je nesto) ali mi i za njega treba serial a nema ga nigdje!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 22:33
Jesi li Spyware Doctor-a skidao odavde?
http://www.pctools.com/spyware-doctor/download/
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:18

ma nemogu ga uopce pocet skidat...s te stranice sam probao al neide...skinuo sam si neki kaspersky ,uzasno je spor al naso mi jedno desetak virusa...zgodno...skinuo sam si jos neke ˝anti viruse˝ tj njih 5 ali svih pet je naslo 20 virusa i spywarea...dakle...jos mi je ostalo stotinjak...ovaj SPYSHERIF mi sve nade al treba mi S.E.R.I.A.L!!!!       &nb sp;   

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:21
EV...DAJEM MONITOR ZA POMOC!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 22:42
Pa ne mogu da verujem da ne možeš da skineš Doctor-a. Ajde probaću da nađem taj serijski za Šerifa...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 23:22
Obrati pažnju na ovaj sajt i dobro pročitaj šta piše:!!!!!!!!!
http://elamb.blogharbor.com/hacked/removespysheriff.htm
Verujem da zbog toga nigde i ne može da se nađe serijski broj...

I kao što reče čovek: probaj Spybot Search & Destroy, mada ti ja još uvek savetujem da nađeš Spyware Doctor-a, koga ćeš, verujem, moći da "skineš" kad deinstaliraš Šerifa...

Ažurirao darije
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2005 u 23:45
e darije thanks,al doctora nemogu skinut,neznam zasto,nema veze, ovaj kaspersky mi je u 2 dana pronaso 80 virusa,65 ih je obrisao, skinuo sam si ad-aware SE koji mi je donekle rijesio stwar,pobio mi sve spywariće i nesto ove kuge (90%gotovo)...zadovoljan....  nabavio sam neki system mehanic professional 6 koji sreduje sve u kompu pa cu s njim sve dokrajcit kaj je ostalo... __ Fala ekipo__
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.