Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD Coveri Hrvatski
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD Coveri Hrvatski

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
domba20 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD Coveri Hrvatski
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 20:11
Trebao bi ako netko ima DVD covere za Zemlja Daleke Prošlosti 4, Tarzan 2(crtani), Pepeljuga i Balto 3 ali hrvatski!!!

Ažurirao domba20
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 00:53
Evo da se pridruzim ovoj potrazi za Hrvatskim Cover-ima:
1.Planet Dinosaur 2 (Discovery)
2.Journey to the center of the Earth (Discovery)
3.Normandy (Discovery)
svi su izasli uz Jutarnji ...
ako neko ima i dobar je covek pa to hoce da mi posalje nek mi se javi na pm ili na tandaramindulja@yahoo.com ....
pozzz
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 17:46

POSLAO SAM TI MAIL

Lucky

PS

JAVI JESI DOBIO JER ME ŽDERE MAIL

SOORY, OVO JE ZA DOMBU20

Ažurirao lucky
lUcky
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 23:55
To lave ... pojma nemas koji si kralj ...
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 20:04
POSLANO ZA DOMBU20

Ažurirao lucky
lUcky
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 20:44
Ja trebam dvd cover za Hitlera: konačni pad i Zorroa!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 13:06
To sve imas na www.cdcovers.cc ili covers.to

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 01:19
Još mi fale Nindža Kornjače 1, 2, 3 (one što su izlazile sa novinama)
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 01:00
E ako neko ima cover za Sretno Dijete Igora Mirkovica , jos ako je u dobroj rezoluciji , nemogu ga nigde naci ...
hvala unapred ...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 19:07
Gdje mogu naći covere za discovery dokumentarce (iz jutarnjeg), bilo engleske ili hrvatske...tražio sam na covers.cc ali ne mogu naći ili sam tražio pod krivim imenima.
Trebao bi covere za sve dokumentarce, pa ako netko ima ili zna gdje da nađem bio bih neizmjerno zahvalan..... 
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 20:24
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Gdje mogu naći covere za discovery dokumentarce (iz jutarnjeg), bilo engleske ili hrvatske...tražio sam na covers.cc ali ne mogu naći ili sam tražio pod krivim imenima.

Trebao bi covere za sve dokumentarce, pa ako netko ima ili zna gdje da nađem bio bih neizmjerno zahvalan..... 

Ja ti mogu skenirati i poslati neke. Imam za Hitlera, Napoleona, dinosaure, povijest Rima.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 22:34
Daj mail DNGy , ja ti imam neke pa mogu poslat ...
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 22:41
POSLO sam ti nesto na ovaj prvi mail ...
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 12:26
Jel ima možda netko dvd hr cover za yu-gi-oh crtani
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.