Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spajanje filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spajanje filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spajanje filmova
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 10:44
Evo ovako htio bih si  spojiti 1 film iz 2 cjeline u 1 dio isprobao sam par programa ali niti jedan nije dobar.Koristio sam virtual dub ali mi izbacuje poruku da ga nemože spojiti jer ima raz audio,probao sam easy video joiner on ga spoji ali onda nema zvuka, ima još koji da je dobar.Molim pomoč 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 12:00
Pa jedino da probaš sa Nero Vision Express-om, i da napraviš VCD ili SVCD ili DVD...
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 15:13
Uf, pa mozes probati da razdvojis zvuk i sliku pa odvojeno da spajas. Za sliku  Virtual Dub Mod za zvuk Nero  Wave  Editor, za razdvajanje nem' pojma.
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 15:14
...i da za spajanje AviMux
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 17:47
Uh, pašće kao grogiran...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 18:03
uf uf to je malo pre zahtjevno znači nema niti jedan prog koji bi mogao upotrjebiti.A da nisam bio napomenuo da želim spojiti king kong i narniu jer si želim prebaciti na dvd za kučno kino
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 18:46
Ako ti virual kaze da je zvuk "kvaran' a pri tome ti i joiner spoji film BEZ ZVUKA onda mi se cini da ti je divX u "kvaru" i da neces moci to da ucinis.
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 19:43
Ma to se i meni događalo: Imam film na dva CD ( po logici mora da je rađen sa istog DVD, da ga je radio isti čovek, sa istim programom, ODJEDNOM) i hoću da spojim sa Virtual-om -- izbacuje poruku da su delovi nekompatibilni, različiti... 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 22:10
    Ne mora da znaci. Desava se da je radio isti covek,ali prilikom razmena ponovnih i ponovnih kopiranja dodje do "lomljenja" frejmova koji se naknadno prilikom ponovnog snimanja "skinu" sa CD-a i zvuk pocinje da bezi. Pri tome kada virtual pokusa da obradi film ne moze da pronadje tacke spajanja slike i zvuka i onda izbaci onu poruku. Takav divX je prilicno tesko obraditi. Jedino resenje iseci taj deo koji je "pokvaren" i tako srediti film !
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 22:34
Verovatno.... Nikad nisam ni razmišljao o razlozima takvih grešaka... Zato ja sve lepo strpam u Nero Vision , a pošto on jede sve: na kraju ja izađem kao podednik
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 23:55
Ne moze racunar da bude pametniji od nas !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 00:01
TAKO JE!!! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.