Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa SubRip-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa SubRip-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bambayay982 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa SubRip-om
    Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 21:34

Imam jedan problem.......sve odradim kako treba, skine se titl sa celog filma ali kada treba da snimim titl javlja mi gresku u vidu:

Subtitle contains non-standard characters.
Save as Unicode instead of Ansi?

Ja kažem Yes ali kada pokusam da pustim film titl se ne pojavljuje.
Ako neko zna resenje za ovaj problem neka mi javi.
Hvala unapred!!!

Sasha
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 02:30
To je program koji uči. Na ekranu , prilikom prepoznavanja on ispisuje rečenice sa DVD-ja koje u sebi imaju č,ć,đ. Ovaj tvoj problem se javlja iz razloga jer ti kucaš ova slova sa tastature... Greška. Ova slova imaju svoje zamene koje moraju da se kucaju umesto njih (može to da se podesi da ne bude tako, ali je ovako jednostavnije) slovo č bi ti bilo ono malo e sa crticom gore, ć je ono spojeno ae, đ je opet slično... Da ti program ne bi prijavljivao grešku moraš da kucaš ove simbole, a ne klasično č,ć,đ...
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 11:33
Jel ima netko sređene OCR table sa tim znacima, da ustupi nama  ostalima. Ja također imam problema sa slovima. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 14:49
Ma te znake imaš u samom programu. Samo ih nađi i postavi u okviru glavnog ekrana kao prečice...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 20:52

Pokusao sam i tako ali nece....samo sto sam skidao titl i isao sam preko precica i skinuo sam najnoviju verziju programa ali i dalje mi isto javlja. Neznam stvarno sta da radim, pocinje da me nervira:)

Koju verziju vi koristite?

Sasha
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 22:34
Ja imam verziju 1.30b10 i radi mi odlično...
Stvarno ne znam zašto imaš problem
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 23:31

Ne znam ni ja....bice mi titlovi bez onih znakova:) Sta da se radi:)
Hvala u svakom slucaju! 

Sasha
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 00:51
Tja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.