Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za Seriju 24 Season 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za Seriju 24 Season 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lordpalce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lordpalce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za Seriju 24 Season 4
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 11:38

Molim vas ako neko ima titlove za cetvru sezonu da mi ih posalje na email i mi recite gde mogu da ih skinem

moj email

lordpalce@yahoo.com

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 11:56
prevedeno samo do 15te epke 
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 19:55
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

prevedeno samo do 15te epke 

do 20_te epizode....kasniš brate!

uzgred..rečeno...radim My name is Earl..do 9 epizode..sutra..ili za par dana gotovo..
treba mi Treshold..od 4 pa nadalje..

miroslavR

Ažurirao rvalsorim
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 21:01
Originalno postovano od strane rvalsorim rvalsorim piše:

TI ISTO PREVODIS?
Na vrh
devla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 21:15

@rvalsorim
Kad zavrsis sa prevodom za My name is Earl,uploaduj ih ovde na sajtu.

Poz

Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 21:33

TI ISTO PREVODIS?

jok moj tata.....pa kačio si moje prevode za 24 4 sezona prvih 12 epizoda..
na prijevodi online....

Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 21:36
Originalno postovano od strane devla devla piše:

@rvalsorim
Kad zavrsis sa prevodom za My name is Earl,uploaduj ih ovde na sajtu.

Poz

ja ne uploadam nigdje i nikad van matičnog sajta/Erp/...ali ostavi mail pa kad završim poslaću ti....one nisu problematične..pa ti kači gde hoćeš...

poz...!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 21:39

pa kačio si moje prevode za 24 4 sezona prvih 12 epizoda..
na prijevodi online....

nisam ja nista kacio osim svojih titlova
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 22:33
@Speedy.....ne mislim nista negativno..znam da su ti prevodi bili na tom sajtu..i nije bio izbrisan moj potpis..gde sam se nasao naprosto iznenađen...pošto je na ovom sajtu kačeno dosta mojih prevoda a gde je brisan potpis...
Ja veoma podržavam svakoga ko ima volje da bilo sta odradi u vezi prevoda a pošto veoma volim pratit serije..s toga i puno cijenim vas /video sam da si tamo admin/sajt i nadam se da će vrlo brzo proraditi....pa da, ako bog da, imamo sto vise prevoda za serije...
nadam se da ću vam pripomoći,jer polako prolazi sezona pa ja i par mojih prijatelja ćemo radit..serije...naslovio sam jednu od njih a imam ih u planu još nekoliko..

poz...
miroslavR_B_Erp
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 00:00
kada proradi sajt sluzbeno si pozvan i ti i tvoji prijatelji 
zelimo da se sto vise ekipe okupi, da svi budemo na jednom mjestu i da pisemo sto prevodimo da se ne desi dupliranje titlova

PS: nisam admin nego moderator
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 07:38

kada proradi sajt sluzbeno si pozvan i ti i tvoji prijatelji 
zelimo da se sto vise ekipe okupi, da svi budemo na jednom mjestu i da pisemo sto prevodimo da se ne desi dupliranje titlova

PS: nisam admin nego moderator

nikakav problem..samo mi ostavi preko pm link...kad proradi...
ja sam se već inače bio registrovao...na tom sajtu..

poz..!

miroslavR
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.