Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem pri umetanju titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem pri umetanju titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zentz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zentz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem pri umetanju titla
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 20:43
nedavno sam skinuo divx od goodfellas (dobri momci) međutim spojenu verziju sa cd1 i cd2 u jednom fajlu. skinuo sam titlove s titlovi.net i sve radi sasvim u redu do cd2 dijela kad bi trebao ubaciti cd2 titl. siguran sam da je to zbog toga sto je spojena verzija pa zbog toga cd2 titl ne radi.. postoji li kakva solucija za ovo ?

Ažurirao zentz
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 20:50

kako ti je film spojen tako moraš i titlove spojiti a titlove ćeš spojiti sa subtitlworkshop s time da ćeš 2dio titla morati sam ugađati sa filmom jer zna dosta bježati ili pak žuriti to ti je posao od 1,2 vremena

have fun

Na vrh
zentz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zentz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 22:23

spojio sam ta dva titla u jedan al sad mi bjezi cak i prvi titl.

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 23:16
da i to ti je moguće ako nisi odredio frame rate to ti su ti oni brojevu 25,  23,796 itd ili si nisi našao odgovarajući titl ali uglavnom na tom programu si možeš ručnu namjestiti vrijeme
Na vrh
zentz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zentz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 17:52

kako da znam koji je odgovarajuci frame rate koji trebam namjestiti?

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 18:43
Kada pokreneš film u subtitlworkshopu on ti sam odredi brzinu titla ako ne onda u sredini na desnoj strani ti piše taj framerate obično je to 25  ili23,796 tako kada spojiš titl možeš odrediti framerate
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.