Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nokia 6101
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nokia 6101

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AndreaB View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AndreaB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nokia 6101
    Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 19:33
 Trenutačno kupujem mobitel, i gledam ovu Nokiu 6101, pa ako netko ima iskustva s njom, bila bih zahvalna za koju informaciju??

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 20:05
mislim da je bolje onda uzeti sony ericsson k700??Wacko
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 01:28
Nokia 6101 je drlog od mobitela. Ima samo 3.5 MB memorije što je dovoljno za nekih 50 slika, a di su tu još MP3 melodije, java igrice, teme, wallpaperi...
Dobro je čovjek rekao k700 je bolji po funkcijama, ili je tebi dizajn bolji?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 15:58

K700 je pravi izbor, u toj kategoriji.

Ako nizašta drugo, nemoj Nokiu zbog te bedne memorije... 

6600 je zakon, još uvek.

Na vrh
AndreaB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AndreaB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 19:40
A Motorolu V3 ili k700?
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 20:06
Motorola v3 isti slučaj.5MB memorije,bez mogućnosti ugradnje MMC kartice.Ja sony ericsson nebi imo ni mrtav,al za te pare stvarno jest najbolji izbor...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 20:31

Andrea, evo za motorolu v3 iz prve ruke:

dobra kamera, malo memorije, fina tastatura, elegantan, tanak, pravi ženski fon. Ako ti je 5MB dovoljno, uzmi ga slobodno, ali samo crni, ne srebrni (razlika u softveru!)

A što ne bi SE,  Žile? Imam P910i, do jaja je!   

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 21:29
Bi imao samo w800i.P910 mi izgleda debeljuškasto

EDIT:Zapravo mi to nije bitno.Ipak imam N6600.Do jaja mi je i Samsung SGH-E730.To je lijep mobitel.

Ažurirao žile
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 21:45

Varaš se za w800. Sem muzike on nema niš. A debeo i on...

Fakat ružni su SE, ali su moćni.

6600 zakon, reko kl0kan gore

Na vrh
AndreaB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AndreaB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 11:20
Evo uzela sam V3, ali ne mogu nać one funkcije za koje sam čula da ima, MPEG4, digitalna kamera...??

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 14:55
MPEG4 ti je zapravo 3ggp (3gp) format, a da bi prebacila neki filmić ili spot moraš konvertirat u taj format (odi na therad LGU8380 tamo sam napisao koji program trebaš i kako ga skinuti) a digitalna kamera ti je kamera (s kojom fotografiraš)?!?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.