Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paint it Black
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Paint it Black

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Paint it Black
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 12:58
Koliko sam video većina vas je gledala film 'Salem's Lot ( sjajan film...), sad me zanima numera koja ide na kraju filma.
To je obrada pesme "Paint it Black" od Rolling Stones. Da li neko zna koja grupa je uradila BAŠ OVU obradu(?), i ako neko slučajno ima mp3, mogao bi da mi pošalje(darije79@yahoo.com). Ja sam iz filma izvukao taj deo i uradio mp3, ali to nije cela numera... Inače ista pesme ( ja mislim takođe u obradi) ide i na kraju Devil's Advocate i još u nekom filmu...
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 20:31
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 21:24
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Da li neko zna koja grupa je uradila BAŠ OVU obradu(?), i ako neko slučajno ima mp3, mogao bi da mi pošalje

mislim da  je obradu napravila grupa WASP.  probaj  je potrazit s nekim p2p alatom. ako ne uspijes pronaci tu obradu poslat cu ti ja. poslao bih ti je i odmah al s 56k modemom:(
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 22:10
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

Da li neko zna koja grupa je uradila BAŠ OVU obradu(?), i ako neko slučajno ima mp3, mogao bi da mi pošalje

mislim da  je obradu napravila grupa WASP.  probaj  je potrazit s nekim p2p alatom. ako ne uspijes pronaci tu obradu poslat cu ti ja. poslao bih ti je i odmah al s 56k modemom:(

Pa i ja imam 56 k modem.... Buuuuuu. Koliko je veliko to ? Ništa, probaću da nadjem, u svakom slučaju hvala!!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 22:30

Inače ista pesme ( ja mislim takođe u obradi) ide i na kraju Devil's Advocate i još u nekom filmu...

FULL METAJ JACKET  isto na kraju   

ja imam pjesmu od rolinga

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 22:51

Pa i ja imam 56 k modem.... Buuuuuu. Koliko je veliko to ? Ništa, probaću da nadjem, u svakom slučaju hvala!!!

ma nije nesto extra veliko. pjesma ima  nesto preko 3 MB. ako je ne uspijes pronaci poslat cu ti je nije problem.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 02:05
Hvala ljudi. Ako je ne nadjem - javljam. Jer baš mi je stalo da je imam.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:08
kako se zovu one pjesme iz american pie filmova, baš su mi super
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 01:26
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

ma nije nesto extra veliko. pjesma ima  nesto preko 3 MB. ako je ne uspijes pronaci poslat cu ti je nije problem.

Brate, NEMA!!!! Od W.A.S.P. -a sam našao svašta, ali BAŠ ovu stvar NIKAKO!!!! Ako ti nije problem pošalji mi , molim te.
Hvala ti unapred
e-mail: darije79@yahoo.com
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:54
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

upišeš u P2P american pie soundtrack i trebao bi ti naći. tako ja tražim sve soundtrackove u DC++
To sam ja...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 21:26

Ako ti nije problem pošalji mi

poslano:)

EnJoy!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 01:54
Hvala ti mnogo
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 02:04
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

upišeš u P2P american pie soundtrack i trebao bi ti naći. tako ja tražim sve soundtrackove u DC++

txn, al pogledao sam na kraju film piše koje su pjesme u filmu bile pa sam odatle prepiso i skinio sa bearsharea p2p

ako vas zanima:

Good Charlotte - The Anthem - ova je najbolja

Blink 182 - American Pie Theme Song - super

American Wedding Soundtrack - 07 - Matt Nathanson - Laid - svimadobro poznata

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.